♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: AKU TAK BOLEH TERIME KO LAGI,,SORRY....

AKU TAK BOLEH TERIME KO LAGI,,SORRY....

eyka | 11:36 PM | 0Comments |
Ko tetap dengan keras kepala ko tu kan...
aku dah tak nak ade ape2 lagi hubungan dengan ko......
aku dah ade pilihan aku sendiri....
aku tak boleh nak accept ko lagi coz dulu ko dah buat aku ni macam tunggul,,tibe2 ko datang balik kat aku,,lepas tu ko merayu kat aku supaya aku kembali dekat ko....
SORRY lah bro !!!!
aku nye hati dah tawar dengan ko tau tak....
ko dah buat hati aku luka,,ko buat aku tertunggu2 macam ape,,ko dah bagi harapan aku musnah....
ko senang2 je muncul dalam hidup aku balik and ko cakap ko MENYESAL...
 kenapa ek,,time2 macam ni lah ko nak muncul balik dalam hidup aku....
aku nak MULEKAN hidup aku tanpa ko...
aku nak buka buku baru dengan orang yang aku sayang....
aku dah ade PAKWE,,ko dengar sini betul2....
AKU DAH ADE PAKWE !!!!!!!
okay,,ko nak dengar atau tak,,ko punye pasal lah...
yang pasti,,aku tak nak ko muncul dalam hidup aku lagi.....
ya allah,,apa lagi yang dia nak dari aku....
aku dah cukup terseksa dengan perbuatan die tu ya allah...
ko kuat kan lah hati ku ini ya allah...
tabah kan lah diri ku,,untuk menghadapi segala ujian yang ko berikan kepada ku....
ASTAGHFIRULLAHHALAZIM  ya allah...
hanya tu je yang mampu aku ucapkan bile ko bagi aku ujian...
aku akan kuat kan semangat aku ni ya allah....
aku akan lupekan die....
INSYAALLAH....


No comments: