♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: AKU tetap AKU !!

AKU tetap AKU !!

eyka | 4:52 PM | 0Comments |
assalamualaikum to all blogger...
semua orang nak aku BAHAGIA...
tapi,,aku tak tau macam mane nak BAHAGIA kan diri aku ni sendiri....
kawan2 semua suruh aku kapel dengan sape2...
diaorang siap nak kenal kan lagi aku dengan kawan2 laki diaorang....
APE CELUP seyh !!!
aku kan dah cakap aku nak sendirian dulu....
aku dah tak nak KAPEL lagi dengan sape2....
sebab kali terakhir aku KAPEL,,dengan orang yang betul2 aku sayang...
tapi,,JODOH kami tak ade....
die tinggal kan aku tanpa kate putus....
berbulan-bulan aku contact die tak dapat....
aku jumpe adik die kat kedai yang adik die kerja tu,,adik die cakap die dah bertunang...
aku SEDIH sangat2...
kenapa die buat kat aku macam ni??
aku nak tau ape salah aku....
siang malam aku ditemani dengan kesedihan....
air mata aku sentiasa mengalir bile teringat dekat die....
aku SAYANG sangat kat ko,,,ko tau tak????!!!!
tapi kenapa??
KENAPA?? !!!
sejak dari tu,,aku dah tak ade hati nak kapel dengan sesiapa sahaja...
HANYA TUHAN JE YANG TAU tentang perasaan aku tu....


kalau aku cakap aku tak sayang die lagi,,tipu lah...
aku still SAYANG die...
tapi,,perasaan tu akan hilang sikit2...
aku tak tau macam mane nak hilang kan perasaan tu kat die....
ADUH !!!
masalah2 !!
nak cari pengganti baru,,tapi,,hati kate tak nak....
tak boleh gak kan....
eerrrrrmmmm....
APE PON TAK BOLEH !!!
aku kene kuat....
tak boleh sedih2 lagi....
WAKE UP ika....
ko kene lupekan die gak....
ko x boleh ingat kat die lagi....
okay !!
U MUST BE STRONG !!
walaupon aku single,,aku tak ade kapel,,aku tetap boleh happy...
sebab aku ade kawan2 yang aku sayang.....
yang boleh ceriakan hidup aku....
dan bile aku tak kapel dengan sape2,,aku banyak belajar macam2 tentang erti kehidupan....




No comments: