♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: ~ spend time with BUDDIES ~

~ spend time with BUDDIES ~

eyka | 10:36 PM | 0Comments |
assalamualaikum guys....
9/11/11 aku dan kawan2 keluar berjalan-jalan kat JUSCO TEBRAU CITY....
kami tengok movie cite ALAMAK TOYOL !!
pergh,,cite nye memang syok dan kelakar habis lah....
kawan aku ade yang sampai terduduk kat bawah kerusi sebab kelakar yang amat...
korang bile nak pergi tengok??? hak5....
gambar ini membuktikan kami x tipu ok ! !hik5...


sebelum movie bermula,,kami pon pergi snap2 gambar bersama2 untuk buat kenang-kenangan...




kami punye movie tu ade lah dalam 1jam lebih lagi nak start...
so,,kami pon buat keputusan untuk pergi round2 1 jusco ni....
mule2 kami pergi ke tempat game...
dah lame x masuk tempat game ni....
rindu pulak...hik5...









kesian kawan kite yang sorang ni,,2kali die cube nak dapat kan bear angry bird tu,,tapi,,malang sekali x berjaya,,muka die mase 2 fedup gle....hak5....
walaupon sedang main game,,kami sempat berposing lagi tau...hik5...
ITULAH KAMI !! hak5....



setelah habis bermain game,,kami pergi sambung round lagi....
time round2 tu,,kawan aku ni,,boleh pulak ternampak kedai EVERLAST kat situ...
aku punye mengile,,masuk lah ke dalam kedai 2....
dan pilih kasut...hik5....





mereka ni lah orang pertama yang berposing kat kedai tu dulu...hik5....
name die MUZAIDIN & AMALINA....



shopping saje aku ni...hak5....
selepas ke kedai EVERLAST,,kami berangkat ke kedai PADINI pula....
masuk kedai situ,,kami x beli pon...
just tengok2 je baju ape yang ade sale....hik5....
sambil2 2,,kami berposing lah,,ape lagi...
itu hobi kami,,nk buat macam mane kn....hak5....






setelah penat,,kami berehat sebentar....hak5....
kaki pon dah penat....
kawan2 pon ngah fikir tu nak pergi mane lagi....
last2 mereka pergi toilet...
dah x tau nak ke mana lagi....hak5...
tunggu 1jam bkn cpat woo,,lame tu....
akhirnye,dapat masuk gak....
tak sabar2 ni....
lepas dah tengok,,masing2 ketawa sorang2 sebab teringat cerite toyol tadi...hak5...
kelakar habis wwooo....
ok lah....
sampai kat sini je yang aku nak cerite kat korang....
next time aku buat cerite baru pulak ye...hak5....
bye2....assalamualaikum....
~ peace the world ~

No comments: