♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: KERJA OH KERJA...

KERJA OH KERJA...

eyka | 12:49 PM | 0Comments |


assalamualaikum bloggers and readers2....
hari rabu nanti aku dah mula kerja....
korang tak yah lah risau,,aku kerja sendiri je,,BUSINESS....
nak tau bisnes APE????
jeng,,jeng,,jeng........................................
hahahahahahahahahaahahaha,,,saje je buat suspen sikit.....
aku bisnes dengan abang ipar aku lah....
bukan dengan orang lain pon....
bisnes nye memang nampak mudah,,tapi,,kite perlu belajar lebih lagi untuk kerja dalam bidang ni.....
aku sendiri pon masih tengah improve kan lagi pengetahuan aku dalam bidang bisnes ni....
sebenar nye,,bisnes ni ade kat kuala lumpur....
tapi,,aku balik johor sebab aku nak cari job kat sini dulu.......
bisnes ni,,kat mana2 je aku boleh buat,,yang penting aku kene usaha lebih lgi untuk dapatkan job 2....
bile job kat johor dah setel,,aku akan balik ke kuala lumpur semula....
kat sana pon lagi lah banyak job....
tapi,,kalau boleh aku nak cuba bawa bisnes tu sendiri tanpa abang ipar aku....
kami berhubung cume melalui e-mail and call sahaje....
jika job tu aku dah dapat,,aku akan fax kan job2 tu semua kat BOS....
BOS  tu abang ipar aku lah....hahahaha...
bile bos kata ok,,aku akan hantar job2 tu ke syarikat yang berkenaan....
kerja aku ni sebenarnye nak buat kat umah pon leh,,tapi aku lebih suka buat kat luar kawasan....
sebab kalau kat luar tu,,boleh lah menikmati udara segar....
(eerrkk,,segar ke??hahaha..)
kalau rase nak berjalan,,pon boleh,,yang penting,,lappy ni kene sentiasa ade disamping aku.....
cceehhh,,lappy ni dah macam pakwe aku lah pulak,,maklum lah,,tak ade pakwe,,memang macam ni,,lappy pon boleh lah....hahahaha....
eehhh,,melalut ke lain pulak aku ni....
hihihi,,sorry guys......
eerrrmmm,,ok lah guys....
tu je kot yang aku boleh cerite kat korang....
next time aku cerite lebih banyak lagi ok......
- love u - 

No comments: