♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: LAAPPPOOOO nye !!!

LAAPPPOOOO nye !!!

eyka | 6:04 PM | 0Comments |
dalam perjalanan nak gi MCD,,ujan lebat gile lak....
ppeerrggh !!!habis baju aku basah kuyup....
lepak kat MCD dengan kawan,makan bubur ayam je aw....
masuk MCD menggigil lah sioottt !!
tak tertahan sejuk nye,,macam ade kat korean lak....
hahahahahahahaha.....
online kejap kat MCD...
lepastu,,kami berambus daripada MCD and kami lepak kat MAMAK....
eerrrkkk,,mamak lah sangat...hahahaha...
kami makan roti telur + air bekalan sendiri bawa dari umah....
hahahaha,,jimat kan???kan3.....
jimat ke kedekut???jeng3....
no,no,no....kami bukan kedekut,,tapi,,kami SAVING ok....
save bajet sebab kami nak pergi KL....
cceehhh,,,ye2 je ni,,hahahahahaha....
roti telur dah habis,,kawan kami lagi sorang tak muncul2 lagi ni....
APTB lah mamat tu !!
hahahahahahha........
lama nye lah kami tunggu,,air pon dah tinggal sikit ni.....
agak2 tahun bile die nak sampai ek??
aku punye perut lapo lagi ni.....
nak order lagi tapi,,kami malu lah....
ish !! jangan lah tanye kenapa....
bertambah-tambah malu aku di buat nye.....
hihihhihihihihi.....
rase nye dah mengantuk ni....
tunggu kawan lagi sorang tak sampai2 lagi dari tadi...
mata dah stim je niiiii....
sejuk2 ni kalau tido pon sodap ni....
hahahahahaha....
ok lah,,bai....
assalamualaikum....
*nak berambus gi kedai lain pulak...hahahahaha,,kami nak kaya kan kedai lain pulak....*

No comments: