♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: :: tentang AKU & KAWAN2 .... ::

:: tentang AKU & KAWAN2 .... ::

eyka | 4:46 PM | 0Comments |
assalamualaikum..hye all,,ape cite hari ni...ok x??klu sihat,,alhamdulillah....kalau x sihat 2,,mkn lah ubt,,baru cepat baik...kn,,kn,,kn....hik5....sementara x ade kerja ni,,aku saje lah nk update blog ni....kalau dh busy nanti,,x ade mase nk update lak...hik5....hari ni aku nak cerite sikit lah tentang aku punye kawan2...aku ade byk kawan...kat selangor and kat johor....

BFF aku yang kat selangor name nye cuya,azwanizam,aten,hanie,wanie and ramai lagi lah....
tapi,,kwn yang terbaik sekali cuya and azwanizam....
walaupon aku dah pindah ke johor coz ikut family,,tapi diaorang tetap contact2 aku....
aku harap,,diaorang x akan lupe kn aku sampai bile2....

BFF aku kat johor lak name nye teyha,sara,eyki,muszaidin and azira....
diaorang semua kawan terbaik aku....
kalau kitaorang ade masalah,kitaorang akan kongsi bersama....
kalau masing2 x busy,,kitaorang akan hang out same2.....
hope,,kitaorang akan bersama selama nye.....

". LOVE YOU ALLS ."


No comments: