♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: sabar ye ika !!!

sabar ye ika !!!

eyka | 8:39 PM | 0Comments |
hye bloggers.....
hari ni aku tension betul lah.....
before aku mulakan kerja ,, aku online lah blog ni kejap.....
pagi tu online okay lah kan....
tak ada apa2 perubahan pon pada blog aku yang tercinta ni....
cceehh,,dah macam pakwe lah pulak kan.....
aku pon pergi lah ke blog kawan2 aku yang ada dalam blog ni ,, aku tinjau2 kejap blog diaorang....
and then,,after aku tinjau2 mereka punya blog tu ,, aku pon offline lah.....
sebab nak masuk kerja ,, TIME TO WORK !!
habis je kerja semua ,, aku pon online lah blog ni lagi.....
bila online je ,, kan terus masuk kat DASHBOARD ,,time kat dashboard 2 ,, aku lega lah sikit sebab ade new followers....
aku tanpa melengah-lengah kan masa ,, aku terus open page aku.....
aku open je ,, aku terus TERKEJUT tengok aku punye followers ade bape orang je.....
time kat dashboard ade 12orang ,, bila masuk kat page je ,, ade 5orang je....
PPPEERRGGHHH !!!! terkejut gila aku doe !!!
macam mana lah boleh jadi macam tu ek???
aku blur seketika and fikir balik ,, aku ada tekan apa2 ke pagi tadi ,, seingat aku lah ,, aku tak ada usik apa2 pon.....GGGRRRRRRR!!!!!
PROBLEM2......
aku tak tau lah apa masalah nye.....
maybe aku salah setting or ADA ORANG OPEN BLOG AKU AND DELETE KAWAN2 AKU TU or aku yang tertekan macam2 !!
waallahhua'lam.....
errrrkkkk ,, tension aku....
to my followers ,, kalau ada terjah aku punya blog tu ,, korang boleh tengok kat dashboard aku and page aku ,, followers nye tak sama kan.....
so ,, aku mintak tolong korang ,, kalau ada apa2 yang korang rasa salah setting ,, bagitau lah aku ye....
huh ,, sabar je lah ~ ~ ~










◕‿◕  THANX GUYS  ◕‿◕

No comments: