♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: ◕‿◕ NEW LIFE ◕‿◕

◕‿◕ NEW LIFE ◕‿◕

eyka | 3:16 PM | 0Comments |
assalamualaikum readers.....
mulai hari ini aku nak mula kan kehidupan aku yang baru......
blog pon dah update baru.....
ha,,macam mane dengan blog aku yang sekarang ni,,ok tak???
serabut ke ek???
aku tak pandai sangat lah menilai serabut atau tak,,korang tentukan lah ye.....
korang kan bloggers yang hebat.....
hahahahahahahahaha,,betul tak??? (^_^)
kalau serabut atau ade ape2 yang tak kene dengan blog aku ni,,korang bagitau aku lah ye....
bagitau je kat shoutmix aku tu.....
ape lagi,,,chatting lah......hihihihihhihihi...
BLOG dah bertukar menjadi baru,,apa lagi,,aku pon mula kan lah kehidupan yang baru....
mulakan kehidupan yang baru tanpa orang yang dah buat hati aku sakit......
aku nak lupakan segala2 nya....
cceehhhh,,ye2 je aku ni....
eh,,betul lah,,aku nak lupakan segala2 nya mulai hari ni.....
tapi,,sikit2 lah,,mana boleh lupakan terus.....
otak aku ni,,kalau memori nya boleh di keluarkan,,aku dah lama delete dah folder2 yang tak berguna tu....
so,,sekarang,,aku nak happy kan diri.....
thanx kepada kawan2 aku yang bagi semangat kat aku untuk lupakan si 'DIA'......
THANX GUYS,,SAYANG KAT KORANG LAH......




No comments: