♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: !! PENAT menjadi seorang yang SETIA !!

!! PENAT menjadi seorang yang SETIA !!

eyka | 10:40 PM | 0Comments |
assalamualaikum BLOGGERS and READERS....
bila cakap pasal couple,,mesti ade setengah yang setia sampai mati & ade juga yang tak setia....
macam aku,,aku tak tau nak menilai,,sama ada orang tu setia dengan aku atau tak....
aku selalu sangat dipermainkan oleh laki2....
kenapa ek,,aku ni tak setia ke atau laki tu yang tak setia???
kebanyakan nya,,bile aku couple dengan sape2,,mesti laki tu tinggal kan aku...
thats mean,,laki tu lah yang tak setia kan......
susahkan nak jumpe laki yang betul2 leh setia dengan kite....
memang ade,,tapi,,kite cuma belum jumpa je lagi....
JODOH KAN DI TANGAN TUHAN....
tapi,,ade juga yang cakap,,jodoh tu kite kene cari & usaha untuk mendapatkan jodoh tu....
kalau tak cari,,tak jumpe lah...
errrrmmmmmm.....CONFIUS2... 
maybe sekarang,aku kembali seperti dulu.....
'MAYBE' ok....
coz orang yang aku sayang,,tak ade pon ingat kat aku....
die tak contact langsung.....
sama ada die dah lupekan aku atau die dah tak sayang kan aku,,tu aku tak tau.....
yang pasti,,sekarang ni,,langsung die tak contact aku.....
aku tak tau ape salah aku.....
tak ape lah,,ni semua ujian untuk aku,,supaya aku menjadi lebih kuat....
THANX ALLAH sebab bagi aku ujian di dalam kehidupan ni....
apa yang aku nak kata kan ni,,korang jangan lah permainkan hati & perasaan pasangan korang tu....
bila korang permainkan pasangan korang tu,,satu hari nanti,,hati & perasaan korang pon akan dipermainkan juga....
INGATLAH,,BILA KITA DAH MENUJU KEHADAPAN,,KITA TAK AKAN BOLEH MENGUNDUR SEMULA......


No comments: