♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: tutup buku lama di 2011 ,, buka buku baru di 2012 ....

tutup buku lama di 2011 ,, buka buku baru di 2012 ....

eyka | 10:59 PM | 0Comments |

hye ladies and gentleman ......
malam ni aku sambut new year kat rumah akak aku lah .....
nak pergi tengok bunga api kat BUKIT LAYANG2 ,, tapi ,, rasa malas pula nak pergi ......
tengok dari rumah akak aku pon boleh ,, sebab dekat je ,, 5minit je dah sampai kat bukit layang2 tu .....
hihihihihhiiii .....
korang pula mesti sambut kat luar kan ......
wwwaahhh ,, seronok nye .......
dapat makan steambot ,, western food ......
kan ,, kan ,, kan ....
eh ,, apa azam tahun baru korang ye ??
azam tahun baru aku ,, aku nak lupa kan apa yang dah berlaku di tahun 2011 ,, aku nak buka buku baru di tahun 2012 ....
kepada kawan2 ,, aku harap ,, kita dapat kekal kan hubungan kita sampai bila2 ......
aku sayang kat korang semua ......
untuk yang baru nak berkenalan dengan aku tu ,, SALAM PERKENALAN untuk awak2 semua .......
yang kenal aku tu ,, aku nak minta maaf kalau aku ada buat salah sepanajng tahun 2011 ni ......
di tahun baru 2012 ni ,, aku nak mulakan kehidupan yang baru ......
maybe lepas ni ,, aku akan stay di KL ,, coz kerja lah ......
selamat tinggal JOHOR ,, aku akan balik johor sebulan sekali ,, tu pon tengok pada job aku lah kan ......
okay ,, next azam aku pulak ialah ,, aku nak ubah hidup aku .......
bukan nya ubah penampilan or apa2 pon ....
aku tetap ika yang seperti biasa tau ....
tapi ,, aku cuma perlu belajar lagi banyak benda erti kehidupan .....
bila dah masuk tahun baru ,, lagi lah akan ada macam2 masalah yang datang kan .....
so ,, insyaallah ,, aku akan kuatkan semanagt dalam menghadapi segala ujian yang akan datang ....
insyaallah ,, semoga allah beri aku kekuatan .......
AMIN ......
okay lah you all .....
semoga sambutan korang tu di dalam suasana yang happy and ceria ,, tak ada lagi duka ......
dan semoga ,, tahun baru ni , akan lebih bermakna daripada tahun2 yang lepas .....
kita jumpa lagi di tahun baru ........
WELCOME 2012 .......
bye2 ,, assalamualaikum .....

No comments: