♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: LAPPY MASUK WAD !!

LAPPY MASUK WAD !!

eyka | 9:16 PM | 0Comments |

sorry bloggers2 sekalian ......
sebab dah lama tak update blog ni ....
ada lah dalam 17hari ,, bersamaan dengan 2minggu 3hari .....
hahahahhahahhaaa .......
bukan nya tak nak berblogging lagi ,, tapi ,, aku punya laptop masuk wad lah .....
(masuk wad ?? apa tu ..... tak faham lah .....)
hihihihihihiiiii ......
korang tak faham ke ,, ala2 ,, kesian nya .....
meh2 sini ,, aku terangkan ok .....
laptop aku ni webcam nya rosak ,, so ,, before warranty laptop ni habis ,, aku hantar lah sekarang .....
betul kan apa2 yang patut ....
aku suruh orang tu servis kan laptop ni sekali .....
ha ,, lama jugak lah nak tunggu laptop ni siap .....
orang tu cakap ada lah dalam 1bulan lebih ....
tapi ,, alhamdulillah ,, aku dapat cepat .....
14/1 ari tu ,, laptop aku dah boleh amik .....
cepat siap pon sebab spare part laptop aku ni ada kat centre tu .....
kalau lah spare part tu tak ada ,, lambat lagi lah aku nak dapat kan laptop ni .....
so ,, korang dah faham kan .......
kesian tak kat laptop aku ni ,, kesian kan .....
aku rindu sangat kat lappy ni ......
rindu kat korang jugak ......
kepada followers aku yang aku tak follow balik tu ,, sorry okay ,, buat korang tertunggu2 .....
kejap lagi aku follow korang balik okay ......
tak mau sedih2 dan tak mau UNFRIENDS aku okay ......
no ,, no ,, no ........
tak kesian ke kat aku ,, followers nye baru nak meningkat ,, dah korang unfriend pulak .....
sedih nya hati ku ini .........
apa2 pon ,, yang sudi singgah kat blog aku ni ,, THANKS sangat2 okay .....
SAYANG sangat kat korang semua .......

No comments: