♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: MISTERI VILLA NABILA !!

MISTERI VILLA NABILA !!

eyka | 10:02 PM | 1Comments |

hye korang semua ,, entry aku kali ni macam agak seram sikit bunyi nye .....
tapi ,, jangan lah takut ,, aku sekadar nak kongsi cerita je dengan korang .....
first time aku dengar cerita ni dari anak buah aku .....
anak buah aku tu ,, rajin surf internet ni ....
keesokan nya ,, aku pergi rumah dia ,, tiba2 dia cerita tentang villa nabila yang agak misteri tu berhampiran dengan danga bay,, johor bahru .....
aku pun mula search kat google ,, dan aku baru tau kisah nya serba sedikit ......
korang pernah dengar tak kisah tentang villa nabila ni ??
maybe ,, ada sesetengah yang dah tau dan ada sesetengah nya lagi tak tau .....
kepada yang dah tau tu ,, tolong explain kan sikit tentang villa tu boleh tak ??
sebab aku just nak tau kisah ni dengan lebih jelas dan terperinci lagi ....
walaupon aku ni anak jati johor ,, tapi ,, serius beb ,, aku tak tau tentang villa nabila ni ....

gambar kat atas ni lah villa nabila tu ..... rumah yang penuh dengan misteri ...... gambar yang dibulatkan tu ,, di faham kan ada sesuatu di sebalik gambar tu .....

okay ,, now ,, aku nak cerita kan serba sedikit dekat kawan2 blog aku ni ,, tentang MISTERI VILLA NABILA ...... 
mengikut cerita yang aku baca kat dalam google ,, memang ada banyak versi ,, kalau korang nak tau apa versi nya tu ,, pergi kat blog.amirez .....
lepas korang baca tu ,, korang akan tau macam2 versi .....
so ,, dari situ ,, korang akan tau yang mana logik dan yang mana tak logik  .....
ada yang cakap itu ,, dan ada yang cakap ini ,, aku pon tak tau nak percaya yang mana .....
pelbagai andaian telah di buat oleh sesetengah pihak .....
yang aku faham di sini ,, sesiapa yang pergi ke VILLA tu ,, akan dapat macam-macam pengalaman yang menarik dan kurang menarik .....
contoh nya ,, kalau korang pergi ke VILLA tu seramai 10 orang ,, kemungkinan besar akan menjadi 11 orang pula ,, macam mana boleh jadi 11 orang ,, korang fikirlah sendiri ye ..... hahahahahha ....
dan ada kemungkinan juga ,, korang masuk 10 orang ,, bila korang kira balik orang yang masuk kat dalam rumah tu ,, mesti akan kurang seorang ....
kalau korang dah masuk dalam VILLA tu ,, cerita kan lah pengalaman korang tu kat aku ye ,, nak tau juga ,, apa yang korang alami masa tu .....
sebab ,, aku tak pergi lagi kat VILLA NABILA tu .......
bila baca je kisah villa tu ,, bulu roma aku mesti meremang ..... hahahahahhaaa ......
aku apa lagi ,, baca lah ayat kursi sebanyak yang mungkin .....
insyaallah ,, tak kan ada apa2 yang berlaku kat kita .....
and so ,, anyone who know about the VILLA ,, please share your storry with me and all bloggers ....
thanks for willing to read this entry .....





1 comment:

shark said...

errrr..
kenapa susah nk baca nie..
kene tukar background nih:)