♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: PUAKA KE ??? !!

PUAKA KE ??? !!

eyka | 11:43 PM | 0Comments |

hari ni memang betul2 dugaan bagi aku .....
ada ke patut ,, 'kawan sekelas' aku time form 5 dulu ,, tiba2 cakap aku ni macam PUAKA ,, lepas tu nak maki2 aku depan kawan2 lain ......
belakang aku boleh lah cakap aku itu ini ,, depan aku ,, ada dia nak cakap macam tu ,, depan punya lah baik ,, TALAM DUA MUKA betul lah minah tu .....
time kat sekolah dulu dah lah  tuduh aku macam2 sampai aku ni yang tak bersalah kena panggil masuk bilik KAUNSELING pulak tu ,, hampir2 nak kena gantung kot ......
aku tak bersalah ,, buat apa nak takut kan ,, aku pergi je lah ,, bila cikgu dengar penjelasan dari aku ,, cikgu tak jadi nak gantung aku ......
okay ,, kes tu aku dah lupa kan lama .......
kira untung aku dah maaf kan kau tau !!
aku ikhlas maaf kan kau ,, tapi ,, KENAPA sekarang kau cari pasal dengan aku lagi ??
woiiiiii !! kita dah besar lah ,, tahun ni dah masuk 20 tahun tau ......
fikiran tu biarlah matang sikit ,, tak payah lah jadi macam budak2 lagi .....
apa lagi yang kau tak puas hati dengan aku ??
bagitau je depan2 ,, kan senang .....


just face to face okay .....
kalau rasa tak nak kawan dengan aku & geng2 aku ,, just up to you ....
kami tak pernah paksa sesiapa pun untuk join kami punya group .....
walaupon geng aku tak seramai puak kau ,, tapi ,, kitaorang tak pernah nak kutuk kau atau maki kau tau ....
and another one ,, no need to want to upset other people is that you want MARRIAGE !!
i not mistaken if we know about that .....
lagipun ,, kalau tiba2 kitaorang terserempak dengan kau kat luar ,, tau2 je kau dah ada anak ,, ha ,, kitaorang mesti terkejut .....
mana tak nya ,, tiba2 kau dah ada anak ,, kawin tak jemput ....
tak nak jemput aku tak apalah ,, aku pon tak nak lah pergi kat majlis kau tu .....
paling2 pon ,, jemput lah kawan2 yang tak bersalah tu ,, jangan kaitkan diaorang dalam hal kita ni okay !.....
kalau aku datang setakat nak buat kau sakit hati je buat apa ,, SORRY ,, thats not me okay .....
aku hormat kau sebgai seorang kawan ....
kau tak hormat aku ,, its okay .....
tu memang dah perangai kau pon kan .....
aku tak boleh nak ubah apa2 .....
biarlah tuhan je yang tentukan segalanya .....

No comments: