♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: FESTIVAL LAYANG-LAYANG PASIR GUDANG !!

FESTIVAL LAYANG-LAYANG PASIR GUDANG !!

eyka | 6:39 PM | 0Comments |

eheheeemm ,, eeehheemm ,, testing ,, testing .....
actually ,, aku baru baik demam ,, saje je nak test keyboard ni ,, mana tau keyboard ni pon tak sihat jugak ke kan ,, maklum lah ,, aku tinggalkan dia seminggu ,, tak usik langsung ......
kesian lappy aku ni !!
tak mau majuk okay ....... :D
alhamdulillah , demam aku baik jugak akhirnya .....
dapat pergi kat festival layang2 di pasir gudang .....
ha ,, time demam ,, bukan main lemah lagi badan ni ......
makan pon sekali je ......
sampai kurus badan aku ......
(cceehh ,, kurus ke ??)
whatever !! yang pasti ,, aku dapat pergi festival tu ,, KAU ADA ?? !!
hahahhahahhaa ,, okay ,, just joke only !!
now ,, nak cerita pasal festival layang2 kat pasir gudang .....
memang ramai yang dah tau kan ........
memang meriah sambutan kat festival tu ,, sampai parking pun FULL ,, memang tak ada chance lah nak parking kereta dekat2 dengan festival tu .......
aku pergi malam ,, lepas je solat maghrib ,, aku dengan kawan2 terus gerak pergi kat festival tu .....
sampai je kat situ ,, of course lah cari tempat parking kan ,, tapi ,, memang full kat area festival tu ......
nasib lah ye ,, SIAPA CEPAT ,, DIA YANG DAPAT ,, tu adalah kata2 apabila sampai kat situ ......
hahahahhahahahhaha ......
disebab kan aku dengan kawan2 aku tu dah biasa lepak kat tasik layang2 tu ,, so ,, kami memang dah tau kat mana ada parking kosong ......
nak tau kat mana ,, kami parking kat depan HOSPITAL WAQAF ,, PASIR GUDANG ,, memang ada kosong kat situ je lah .......
teror tak kami cari tempat parking kereta ......
hahahhahahha ,, bajet je lah aku ni !
(padahal ,, time tu memang rezeki pon !! hihiihhiihiii ..... )
dekat area masjid memang full gila wa cakap lu beb !!
tak payah nak gaduh2 cari parking ,, ada polis yang jaga lah wahai makcik dan pakcik sekalian .......
insyaallah ,, polis tu akan bantu untuk mendapatkan parking ......
ccceeeehhh ,, beriye ni !! hahhahahhahhaaa .....
(ish ,, asyik gelak je !!)
lebih baik gelak daripada golek2 ,, kang dah jadi macam ayam golek pulak kan ......
okay ,, melalut kejap !! ~ peace !! ~
gambar masa kami kat festival tu tak adalah ,, sebab ,, kawan aku lupa bawa kamera ......
tapi ,, kami just snap2 picture pakai handphone je .....
itu pon tak sempat masukkan lagi ......
tak tau lah terang atau tak ,, gambarnya ada pada kawan aku .....
nanti aku masukkan lah ye .....
amik gambar dalam gelap , tak tau lah nampak atau tak ......
hihiihihiihihiiii ,, nasib lah .....
tapi ,, seronok woooo !!
untung yang duduk kat sekitar johor ni !!
memang BEST ,, TERBAIK !!
macam2 gelagat kita dapat tengok kat festival tu ......
terutamanya seperti AWAN NANO ,, ramai yang akan perasan dengan budak2 yang pakai rambut seperti awan nano tu .......
maklum lah ,, hafiz kan baru menang AJL masa tu ,, so ,, sambutan hangat daripada awan nano sampai terbawa2 ke festival tu .......
okay lah ,, bagi yang tak dapat pergi kat festival tu ,, dont sad okay .....
next year ,, ada lagi .....
insyaallah .... 
ceria2 selalu ,, jangan sedih2 ....... 

No comments: