♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: new FEVERET !! ♥ ♥

new FEVERET !! ♥ ♥

eyka | 5:52 PM | 2Comments |


excited ni nak cerita kat korang .....
hari tu ,, aku teman kawan aku pergi servis kereta kat PERODUA ,, kitaorang datang punya lah cepat ,, tapi ,, kene tunggu sampai tengah hari sebab ramai sangat orang yang nak servis kereta .....
sebenarnya bukan itu yang aku nak cerita kan ,, hahahahhaaa .... )
disebabkan kene tunggu lama ,, kami pon pergi tinjau2 kereta kat situ .....
aku terpikat dengan MYVI EXTREME yang baru tu ........
aku memang dah lama minat myvi ,, tapi ,, yang ni kan kereta keluaran baru ,, so ,, time keluar tu ,, tak ada lah minat sangat ,, sebab ,, tak tengok depan mata lagi ......
tapi ,, bila dah tengok ,, wa cakap lu beb ,, memang terpegun sangat2 ......
myvi tu just ada tiga colour je ,, hitam ,, putih dan kuning .......
kuning tu lawa jugak tau !!
walaupun warna nye agak MANTUL sedikit ,,, tapi ,, seriously ,, memang cantik dan elegant ......
cccceeeeehhhh ,, ayat tak boleh blaaa aku taip ...... hahahhahhahaa .......



( so ,, amacam ,, cantik kan ???? )

aku tak sempat nak tanya kat orang tu berapa ribu kereta ni ......
huhuhuuuuu ,, sedih kejap ......
kalau ada sesiapa yang tau harganya berapa ribu ,, bagitau lah ye .......
TERIMA KASIH ,, SAYANG AWAK !!!!

2 comments:

Mohd Ridwan said...

Memang cantikla kereta Myvi tu...!Super awesome~

CikFi said...

smart gile mevi tuh...
ce tgok disini ^_^


http://www.perodua.com.my/ourcars/myvi-extreme/overview/intro