♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: BEN ASHAARI AJAK BERKENALAN

BEN ASHAARI AJAK BERKENALAN

eyka | 2:14 PM | 8Comments |


BEN ASHAARI 

hari ni join segmen dari abang BEN ,, join last minit ni tau .....
abang ben cakap hantar je ,, so ,, aku pun apa lagi , tanpa membuang masa ,, tekan button NEW POST ..... hahahahahaaa .....
menggelabah aku dibuatnye ,, anyway ,, THANKS abang BEN ASHAARI ..... :D

terima kasih kepada yang sudi jejak kan kaki di blog ni .....
sambil BW ,, kita boleh merapatkan hubungan silaturrahim antara bloggers2 yang ada kat malaysia ni .....
aku ni suka berkawan ,, so ,, tak salah kan kalau kita nak berkenalan .....
apa2 pun ,, HAPPY BLOGGING and SALAM PERKENALAN from me ,, EYKA  !!

8 comments:

kai said...

salam perkenalan dari kai...
;)

ezzard ruzlan said...

http://ezzardesire.blogspot.com/ salam.. from the same segment

are_lin@yu said...

Salam kenal dari ayu...happy blogging..@;-)

nawzi said...

salam kenalan....

lady sempoy said...

hai untung la die..

Nurul Akmal said...

Salam perkenalan... Dari segmen yg sama... :-)

http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.htmls

deno said...

salam kenal dari blog abg ben...!!! done following here.. :)

QasehSuci said...

just found u from ben ashaari...nice blog. visit mine too