♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

eyka | 12:26 PM | 54Comments |


BEN ASHAARI

first time aku nak join segmen abang BEN ASHAARI ....
perrgghh ,, menggeletar jari jemari ku ini .... hihihhhiiii .....
walaupun LINE CELCOM ku slow ,, tapi ,, aku akan tetap nak join jugak ....

KENAPA BLOG AKU PERLU DIKRITIK ??
  1. sebab ,, aku baru je berapa bulan buat blog ni ,, so ,, aku nak belajar banyak lagi benda dalam dunia blogging ni ....
  2. kritik kan tu mungkin boleh buat aku lagi semangat untuk improved kan lagi blog aku yang serba sederhana ni .....
  3. nak tahu kekurangan dan kelebihan yang ada dalam blog aku ni .... 

54 comments:

Ain Zuhairi said...

blog awak cantik, saya suka :)

Dari segmen sama... Jemput kritik...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

LoveJean said...

Thanx kritik blog saya.......
blog ni kemas.....
eh??? bleh bg tuto nk buat box tu x?
buat ada yg jd, ade yg x.... hehheheheh.....

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Comel vespa pink tu...kiut, Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Che Azza Utsukushii said...

Singgah. .
nice blog & music pun nice. .
truskan brblog. . ^^

cik nisa said...

singgah balas..^^,
comel blog ni..:))

haz hany said...

Salam..
singgah sebentar ya!!!
blog yang CUTE..sy pon masih baru, masih xconfident nk try...jgn lupa singgah blog sy yang xseberapa...follow skali ye..
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...
This comment has been removed by the author.
Muhamad Azam said...

nice blog!!

jom gi blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Background ni cantik tetapi kalau boleh biarlah warna yang lebih cerah. Warna gelap macam purple ni buatkan suasana cam suram sedikit.

Font terlalu besar rasanya, boleh kecilkan saiznya tak? kalau blog ini dipaparkan kat laptop yang skrin kecik, nampak gedabak je, cuba guna 10,11 atau 12. Biar nampak seragam dengan tulisan yang lain.

Bubble ni ok, tapi ia akan beratkan loading blog.... dan membuatkan beberapa fungsi lain jem.

www.hasrulhassan.com

nafaz lynn said...

hai.. thanks komen blog sy td... blog awk cantik n kemas.. saye pun nak awak ajar tutor camne nak wat box kat sidebar.. saye x pandai... hbehe

Dieyna said...

blog cantik.. tapi agak berat untuk loading mungkin sebab buih2 udara ni.. type arrow pun agak mengelirukan untuk ditekan.. satu lg, penggunaann lagu tu mcm tak sesuai lah.. sorry yer, terbnyk lak komen nyer

thanks sebab komen blog akak yer

Cik Ayu said...

background agak suram.. kena la ceria2 sikit

happy blogging ye

jom kritik blog CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

Comelnyer blog mcm tuan empunya , btw , kita satu umo ,selamat perkenalan =) , follow eu dear

nina_adana said...

heyy.. balas kunjungan :)

okayy belog awk nmpak simple tapii surraaamm lahh..

cube warne yg segar-2 agr dpt tarik hati pmbaca.. btw keep berblogging my dear :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

blog cntik cuma wrna kurang.pilih yg cerah sikit.yg lain ok :)

zakirul rahim said...

vespa boy here!!
haha..btw..nice blog..tapi kasi besar sikit bahagian entry mesti nampak lebih menarik..

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cikyuz said...

nice,tapi agak berat sket nak loading...cursor tersekat-sekat... keep on blogging ya..

Cik Kay Jue said...

lebarkan blog ea.. lagu tak yah buat autoplay ea.. ok.. thats all.. :)


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NAL said...

tq sebab singgah..blog awk nice sgt..warna purple yg awesome..

miSs tyNa said...

thanks dtng kritik blog sy, da siap follow sini ;)

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

blog ni dah cantik..cuma nak gelap:D
lebarkan sikit kat bahagian entry..:D

sukagelak said...

thanx koemn my blog..
neway nice blog :)

Yuyu Ashari said...

nice blog akak, tengs kritik blog kite. :)

Dak Fisha said...

thanks sebab komen blog fisha.
blog awk ni kemas and menark.
cume background tuh.. cer tukar yg comey sikit. yg laen da ok.

nuhara said...

cantik dan kemas :)

hara dtg sini dan follow si cantik nie:)

eyka said...

thanx wak .... :)
dah singgah blog awk ...

Miss Al said...

cantik, kemas n simple. hihih

eyka said...

box yang kt tepi sidebar tu ye ??
sy belajar buat dari LYSSA FAIZUREEN ...
singgah lah di blog LYSSA ... :)
sy tak pandai buat tuto lah wak ,, ni pun pakai hentam je .... :D

eyka said...

dah singgah kat blog akk tu ...
nak tumpang naik ke ?? hiihihihihi ... :)

eyka said...

thanx ye ... :)

eyka said...

thanx ... :)

Fazi Isma said...

suka tgk header tu... hehehehhe thanks komen blog sy..

Izzah Dejavu said...

tnhks komen blog sy td ..
btw , blog awak dah okei la ..
cuma warne dia suram jer ..
mungkin leh pilih wrne2 ceria ..
itu jer ..

Mimi Suke Cupcakee said...

nice blog :)
i like..thanks kritik blog sy ye :)

none name said...

hye,
salam reply
thanks sudi kritik my blog yea..

wah comel je blog ni..purple gitu.. love purple
xoxo (*;*)

Zamani said...

Comey lah bl masuk2, tgk header tu.. warna background pun cun ;)

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Mr iZzo (^^,) said...

cantik, simple dan mudah, terbaik!

alolololo comelnyer header dieeerrr~ hehe

thanks kritik blog Mr.iZzo (^^,)
themrizzo.blogspot.com

kikilala said...

peminat purple ya? :D hehe. kemas blog awak.

Yana_Nana21 said...

blog ni kemas :) i loike..

Nyna said...

blog awak ni sgt cantik:)bleh buat tuto tak macam mana nak buat yg twitter pye tu??:)

sophieima said...

lawa..kemas..tapi lmbt loading..mybe sbb bnyk gadget kut.. btw cantik.. :)

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

background ni nampak gelap cikit dear. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

salam.. thanks sbb komen blog kite hehe..
apapun kite xtau nk wat blog archive & blog list tu bg dok lam kotak hehe..
pape pn cntik blog awak hehe..

eyka said...

thanx ,, hapy blogging ok .... :)

eyka said...

thanx ....

eyka said...

thanx cz bg komen yg agk bernas ... sy akn cuba cari warna yang terang sedikit .... :)

eyka said...

thanx ,, sy belajar buat box tu dari LYSSA FAIZUREEN ... :)

eyka said...

ye ke biuh ni berat kan lg loading,,nanti sy buang lah buih ni .. okay2 , nnti sy akn cuba tukar arrow nye .... :)

Dak Fisha said...

thanks sebab komen blog fisha. hehe. blog awk ni dah ok n cantik.

O CIKTEDDY said...

blog ni oke je cik tngok..kaler purple lak tu,lagi la cik suka! ^__^

hafizaiman95 @ fizs said...

blog dah ok.. cume nampak macam suram.. sunyi jer.. kasi nampak meriah sikit blog tau.. sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau...http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cik comey said...

hii..terlewat plak cik comey dtg singgah mengomen...blog ni mmg cik comey suka..cantik n senang nk baca..like2..keep it up....=)