♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: BEN ASHAARI follow blog aku !!

BEN ASHAARI follow blog aku !!

eyka | 11:01 PM | 1Comments |



hye korang ,, perrrrgghhh ,, boleh naik giler aku ni ....
abg BEN ASHAARI follow aku lah seyh ..... 
tak percaye ,, tengok kat bawah ni .....
okay ,, aku terpaksa buat COPY gambar kat bawah sebab ,, laptop aku ni tibe2 tak boleh lak nak PRINT SCREEN ,, aduyyy !!
maybe laptop aku ni pun terkejut dengan kehadiran abang ben kot .....
mana tak nya ,, BLOGGER terkenal di seluruh malaysia follow blog kita ....
bukan senang wooo nak dapat kan tapak dia ....
kalau boleh ,, aku nak frame kan je gambar ni ....
hahahahhahaha .....
teruja sangat3 ....
kepada abang ben ,, THANK YOU SO MUCH sebab sudi jejak kan kaki di blog buruk saya ni .... 
kalau tau abang ben nak datang tadi ,, saya bentang kan karpet merah untuk abg .... :D


Join this site
Members (256More »
Already a member? Sign 

1 comment:

9n0L4 said...

e'eh sape pakai tudung merah sebelah ben tu? hee.