♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: CINTA KURA-KURA ♥_♥

CINTA KURA-KURA ♥_♥

eyka | 9:12 PM | 2Comments |


hhhhyyyyeee ,, hyeeee ,, hyyyeee ......
hollllaaaa ,, whatsup bro n sis .....
hahahhah ,, tiba2 pulak jadi gangster ,, salah makan ubat kot ....
okay ,, lupakan yang tu ,, tonight ,, aku nak story sikit kat korang tentang movie yang romantik & kelakar  .......
before tu ,, KLIK sini kejap ..... THANKS sayang !! :D
movie yang aku cakap kan kat atas tu ialah CINTA KURA-KURA ......



korang mesti tau kan movie CINTA KURA-KURA yang keluar kat CINEMA bulan lepas .....
now ,, dah masuk bulan APRIL ,, untuk pengetahuan korang ,, movie CINTA KURA-KURA tu dah ada kat ASTRO FIRST tau ....
kepada yang minat cerita tu ,, boleh lah langgan ASTRO FIRST secepat yang mungkin ,, sebelum movie tu di gantikan dengan movie yang lain .....
kalau korang nak tau sinopsis tentang cerita ni ,, korang boleh lah pergi ke LINK ini .....
cerita ni memang best and sesuai sangat untuk orang yang baru berjinak2 untuk  berCINTA ni ....
SO SWEETTTTT !! hahhaha ....
aku yang tak ada pakwe lagi ni pun ,, tengok cerita tu ,, ppeergghh !!
memang jadi JIWANG kejap jiwa ni .... hihiihiiii ....
anyway ,, HOPE YOU ALL ENJOY ....
kalau korang ada sebarang pendapat ,, boleh lah bagi pendapat korang tu kat bahagian COMMENT ....
THANKS GUYS .... bye3 .... ^^v

2 comments:

kai said...

aiks baru tengok ke?

=Visit My Blog!====

http://encikkai.com

eyka said...

aah lah kai ,, tak sempat nak tengok kat pawagam lah ... nasib baik ada astro first ... :D