♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Follower ke 300 !!

Follower ke 300 !!

eyka | 9:13 PM | 0Comments |


TAHNIAH kepada bekas pelajar SPM yang mendapat cemerlang dan lulus ....
kepada yang terkandas tu ,, jangan lah sedih2 ,, peluang belajar di luar tu masih luas lagi ,, walaupun kita gagal dalam SPM ,, tak semestinya gagal selama-lama nya right ???
apa-apa pun ,, TAHNIAH ok .....

hye ,, readres .....
i want to say thank you to my follower yang ke 300 .....
sebab sudi jejak kaki kat blog aku ni ......
follower yang ke 300 aku ni ,, nama nya Alia .....
Alia ni bekas pelajar SPM .....
alhamdulillah ,, result Alia okay .......
CONGRATS Alia ,, hope Alia dapat kos yang boleh Alia bawa ........

sorry dik ,, akak terpaksa cilok gambar adik ni ..... :D

No comments: