♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: FOLLOWERS yang ke 255

FOLLOWERS yang ke 255

eyka | 7:29 PM | 1Comments |

hhhoolllaaa everybody .....
hari ni aku buat entry tentang FOLLOWERS ku yang tersayang .....
ye ,, korang mesti dah nampak kan berapa banyak followers aku ....
its okay ,, walaupun tak ramai ,, aku still nak berblogging gak ....
nak update setiap hari ..... (kalau sempat lah ....)
now ,, aku nak cerita kan serba sedikit mengenai akak ni .....
thanx sangat2 kpd akak ni yang dah jadi FOLLOWERS aku yang ke 255 ......
akak kite ni ,, nama nye SECRET lah ....
so ,, aku tak tahu lah ,, nama dia apa ..... hihiihhihiii .....
tapi tak apa ,, aku letak kan header die kat dalam entry ni .......

Tentang Kita ♥

kalau korang nak follow blog akak ni ,, just klik je SINI ...... :)
akak ni baru je kehilangan atok nye .....
sedih seketika ...... :'(
jom kita ramai2 sedekah kan AL-FATIHAH untuk arwah tokki akak ni .....
semoga roh nya dicucuri RAHMAT & di tempatkan di dalam golongan orang2 yang beriman ......
AMINNNN .... ~

1 comment:

9n0L4 said...

thanks eyka. sori respon eh. busy lately. blog pun tak ber update.