♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: SEGMEN : "Tambah Follower Sampai Pengsan"

SEGMEN : "Tambah Follower Sampai Pengsan"

eyka | 4:45 PM | 18Comments |


hye2 ,, pperrgghh !!! excited ni ......
nak tau sebab apa ,, korang nampak tak BANNER kat bawah ni ??


ha ,, thats mean ,, aku sekarang ni tengah join SEGMEN LEZZA DE BLOG .......
menggigil jari jemari nak taip ni ,, maklum lah ,, first time aku join tau ......
aku ni payah sangat nak join segmen2 or contest ,, sebab ,, masa yg terluang tak banyak sangat ,, nak kene bahagi kan masa untuk menaip lagi ,, kerja lagi ......
so ,, now ,, aku dah mula join SEGMEN ni ......
ni pon join dah last minit ...... hihiiihhiihihiiii ......
kalau korang semua nak join segmen ni ,, korang KLIK je BANNER kat atas tu .....
senang sangat tau SEGMEN ni ......
SEGMEN ni juga sesuai sangat untuk NEWBIE2 yang sedang berjinak2 di dalam dunia BLOGGING ni .....
so ,, apa tunggu lagi ,, cepat2 ,, kita join segmen ni  sebelum tarikh tutup ..... 
~ CHECK IT OUT !! ~

18 comments:

Leeza said...

Hai...Lezza singgah sini and follow skali, Thanks sebab sudi join this segmen =)

Azza Afdzal said...

hai...kita dari list yg sama iaitu list 20..

follow sini :)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

eima-caa said...

salam kenal...

jalan-jalan singgah sini..=)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tinggai 1hari lagi nak pengsan
sempat datang singgah dan folo sini...hohoh
...............................
salam ukhwah (^___^)
...............................

dilakhir said...

jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

done follow :)

wAa syahirah said...

done follow dr segmen yg sama , jemput follow . ekeke !

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)
Follow awak, nanti singgah sini yaa ; lifeoftyra.blogspot.com

:)

Iera balqis said...

salam & hye dear :)..sye dari segmen yg sama (List 20) num 1..done follow ur blogger + click ur nuff also..hit me back dear :)



http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

mumui said...

hye vespa girllll.... ;)

Azura @ cik buaya said...

hai2 singgah cni

follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

afnieponie said...

dari segmen yg sama. i follow.

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
http://arielzafwan.blogspot.in/

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama , dah follow u --> http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

follow me back k

Iffika | Ruslan said...

datang dari segmen yang sama ! i dah follow you sayangg :))
singgah2 la my blog okay

iekaruslan.blogspot.com

man luqman cool boy said...

http://www.manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

jm

P#eoniX said...

singgah dari segmen yang same...salam kenal...

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html