♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: SUPER SPONTAN at ASTRO ....

SUPER SPONTAN at ASTRO ....

eyka | 11:19 PM | 0Comments |


hye ,, salam jumaat & selamat malam semua ....
hoollllaaaa ,, malam ni ade TV SHOW yang paling AWESOME !!
SUPER SPONTAN menggegarkan pentas astro malam ni ....


memang gelak saje aku and family kat rumah ni .....
sampai aku asyik keluar masuk toilet je ....
hahhahahhahhaaaa !!
riuh rendah rumah aku di buat ye .....
dalam rancangan ni ,, ada dua kumpulan ....
first kumpulan ANGSA GANAS and second kumpulan BERUANG COMEL .....
selebriti yang bertanding hebat2 belaka ......
pelbagai segmen yang di buat ......
macam2 kerenah artis2 ni bila bertanding ....
lagi2 bila ada bekas peserta RAJA LAWAK ....
memang lagi lah boleh runtuh pentas tu ,, sebab terlalu lawak sangat .....
korang boleh lihat gambar kat bawah ni ...
ini lah peserta2 yang masuk bertanding .....


ha ,, hebat2 kan semua nya ....
korang yang tonton TV SHOW ni ,, korang nilai lah sendiri ye sama ade lawak atau tak ....
bagi aku memang lawak ,, spontan gila !!
apa2 pun ,, enjoy your live ....
hahahha ...
bye ,, assalamualaikum .....

No comments: