♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: 30 Minit Ustaz Don at TV AL-HIJRAH

30 Minit Ustaz Don at TV AL-HIJRAH

eyka | 11:35 AM | 0Comments |


hoollllaaaa readers .....
hari ni tahap kerajinan aku naik tahap gaban lah pulak kan update blog pepagi ni ......
bila dah terlebih rajin ,, macam  gini lah ,, ada saje cerita nak di kongsikan dengan korang semua .....
TAPI .......... bila sifat 'M' tu menyelubungi diriku ini ,, jangan harap lah aku nak update .... hahahha ....
aku nak terangkan serba sedikit tentang rancangan di TV-ALHIJRAH ....

Sebuah rancangan kuliah interaktif khusus bersama Ustaz Don Daniyal Don Biyajid langsung dari studio TV AL-HIJRAH .....
setiap Isnin dan Rabu Ustaz Don akan membincangkan topik-topik berkaitan dengan fardhu ain ,,  setiap Selasa pula ,, hukum-hukum tajwid akan disentuh ......




korang mesti pernah tonton rancangan ni kan .....
okay ,, kalau dah tau ,, tak perlulah aku nak ceritakan panjang berjeler macam kereta api kan ....
memang best bila tonton siaran ni .....
AWESOME !!!!
sebab sambil dia bagi keterangan tu ,, dia akan selitkan sedikit jenaka ....
gelak lah korang sampai terguling2 ..... hahahhaahhah .....
(sebab aku sendiri pun gelak macam tu .... hahahaha )

rancangan ni akan berlansung pada setiap hari Isnin hingga Rabu jam 10.30 malam .....
manakala siaran ulangannya pada hari Jumaat ,,  jam 6.30 pagi dan 2 petang .....
jom luangkan masa sedikit untuk tonton rancangan ni hanya 30 minit sahaja .... 


wwaaahhhh ,, ala2 MODEL gitu .... 

NOTA JARI : kalau yang duduk rumah je tak tau nak buat apa pagi2 ,, apa kata kita tonton rancangan ni ..... boleh di jadikan panduan ..... mana tau tajwid kita salah ke apa ke kan .... SELAMAT MENONTON ..... :) 

No comments: