♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: 'BUSY' yang MELANDA !!

'BUSY' yang MELANDA !!

eyka | 11:37 PM | 0Comments |

hyyeeee .... hhhooollllaaaaa ,, dah lama tak update blog ni ,, kesian korang kan ,, asal terjah blog aku ni ,, mesti  baca story yang sama .......
maklum lah ,, aku ni BUSY WOMEN ,, tak ada masa nak update .....
ccceeehhh ,, macam ada anak lah pulak kan ...... hyep !!
anak buah ada lah ,, anak sendiri ,, belum lagi ,, hihiihhhihiiii ......
okay ,, sekarang ni ,, rumah aku dah jadi macam TASKA lah pulak kan .....
mana tak nye ,, daripada jage 3orang je ,, sekarang kena jage lagi 2orang pulak .....
sabar je lah menghadapi budak2 ni ......

fina & afiq ,, anak buah aku yang aku memang jaga dari kecik lagi .... 

baby ni pulak ,, aku jage baru bulan ni .....

ni irfan ,, ni lah anak buah aku yang aku baru jage .... sebab dia tak nak duduk rumah pengasuh dia tu ......

ni abang kepada irfan & baby tu ,, ni pun same tak nak duduk rumah pengasuh,, macam2 hal .... 

tu lah antara wajah2 yang duduk kat rumah aku ni .....
meriah suasana ,, belum lagi campur dengan yang lain2,, bertambah meriah bila 14orang anak buah ku bergabung MELETUP !! hahahhaha .......
hujung bulan ni ,, rumah ku bakal meriah sebab masing2 berkumpul balik rumah mak ni ....
reader2 yang baca entry2 aku ni ,, thanx sangat2 coz sudi baca ,, and sorry coz sekarang ni aku jarang online and update .....
bkn blog je yang aku tak update ,, FACEBOOK ,, TWITTER lagi lah ,, tak online pun .....
hahahhahahha ,, nasib lah .... :D



No comments: