♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: DEBAT antara muslimah PAKAI TUDUNG dan TIDAK BERTUDUNG !!

DEBAT antara muslimah PAKAI TUDUNG dan TIDAK BERTUDUNG !!

eyka | 9:55 PM | 6Comments |





assalamualaikum ,, hhyyeeee guys ....
aku sekarang ni tengah BENGANG kejap ,, apa masalah MANUSIA pada zaman sekarang ni kan ....
ada saje tak kene .....
memang pakai TUDUNG tu tak WAJIB ,, tapi MENUTUP AURAT tu WAJIB !!
kene faham kan ayat tu ,, bukan baca sekali pandang je .....
renung2 kan lah ayat tu seketika .....
sebelum tu ,, aku nak mintak maaf sangat2 kat korang semua kalau entry aku kali ni membuatkan korang nak REMOVE aku dari BLOG korang ....
tapi ,, aku just nak SHARE je .....
gambar kat bawah ni adalah DEBAT antara MUSLIMAH & TINI PINKY ....
korang baca lah ye .....



aku salute sangat2 dengan MUSLIMAH tu ,, dia memang cukup berani untuk berdebat degan orang yang macam tu .....
MUSLIMAH tu sedaya upaya untuk bagi TINI PINKY tu sedar .....
korang nilai lah sendiri ok .....
kalau korang ada sebarang pendapat ,, boleh lah komen di bawah ni ye .....
aku sekadar ingin SHARE kat korang je .... hope korang tak kisah ok .... thanx ... :)

6 comments:

MuaR said...

jangan sekali-kali kau menghalalkan benda yang sudah diharamkan Allah ,jangan juga mengharamkan perkara yang dihalalkan oleh Allah ~ ingat semua tu dah termaktub dalam Al-Quran ,,dan barangsiapa yang menyalahkan ayat Al-Quran boleh jatuh kufur ..Allahualam ,moga dia masih dalam rahmat Allah ~ nice share :D

deno said...

deno pernah baca debat nie dulu...

eyka said...

most welcome muar .... thanx to you also ... :)

eyka said...

yup ,, before ni dah pernah ada orang sebarkan ... eyka just nak SHARE .... dan nak bagi orang2 kita sedar ,, perkara ni sebenarnya dah banyak berlaku ....

Anonymous said...

YEAH ....MUSLIMAH TU MEMANG PATOT DIJADIKAN CONTOH !

eyka said...

@Anonymous ye betul tu .... :)