♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: The first park in GUINNESS WORLD RECORD

The first park in GUINNESS WORLD RECORD

eyka | 8:43 PM | 0Comments |



hhhooolllaaaa ,, hye ,, hye ,, hye .....
korang pernah tengok tak taman bunga yang paling cantik di abad ini ??
cceeehh ,, ayat tu ala2 hebat gitu ..... hahahahahhaaaa .....
kalau pernah tengok ,, sharelah sikit dekat aku .....
aku suka taman BUNGA ni ....
sebab nampak INDAH je bila dipandang ......

sebenarnya aku ada story bergambar sikit nak share dengan korang ......
aku pergi kat yahoo ,, bukan main banyak lagi akak aku bagi email kat aku ....
hahhahahaa ,, ia menjadi banyak sebab aku dah lama sangat lah tak buka yahoo tu ..... hihihihihiiii .....
bila cek semua mesej ,, terpegun dengan satu artikel ni .....
sebab apa  aku terpegun ,, bagi GADIS-GADIS yang suka kan bunga ,, korang tengok bawah ni okay ......
jom TERJAH !!! 



taman bunga ni berada di ARAB sana .... 
nama tempat ni ialah AL AIN PARADISE ,, UNITED ARAB EMIRATES .......
apa macam ,, terpegun ka ???
hahahhahaha ,, aku suka bila tengok warna pink and purple tu ,, rasa macam nak pergi je sana & petik bawa balik .......
tapi ,, apa kan daya ,, terlalu jauh meh & tak ada siapa nak bawa .....
sadis beberapa saat ..... hihihhihihii ..... 
korang ada rasa tak macam nak baring je kat atas bunga2 yang mekar & segar2 tu ??
aku ada lah jugak rasa macam tu ,, kalau aku berada kat situ ,, confirm jadi CERITA DONGENG ..... 
ala2 puteri gitu ..... hahahhahaha !!!
lepas tu ,, apa lagi time to SNAP picture lah ..... hahahha ....
okay ,, berangan je ......
gambar ni sebenarnya ada banyak ,, tapi ,, nanti entry nya jadi panjang ,, tak dapat aku nak exercise jari jemari ni ......

so ,, apa pendapat korang mengenai story bergambar aku ni ??
suka or tak suka ?? boleh komen di bawah ye .....

NOTA JARI : kalau ada sesiapa yang nak pergi honeymoon ,, pergi lah kat taman bunga tu ,, romantik je ..... hihiihihiiii ..... PEACE for the world !! ^^v




No comments: