♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Kasut Pelik !! #Part 1

Kasut Pelik !! #Part 1

eyka | 12:58 PM | 0Comments |



sebut je kasut pelik ,, nak tergelak ada ,, rase pelik tu lagilah ada .....
jom kita lihat antara kasut2 pelik yang ada dalam DUNIA ni ....
HEBAT2 kasut ni ......
banyak kegunaan nya .....

SAFETY SHOE .... kalau ada orang ragut handbag korang or apa2 je lah ,, korang sepak atau baling je guna kasut ni ...

kasut untuk menyelam .... sesuai pakai kasut ni semasa banjir .... 

korang fikirlah sendiri macam mana nak pakai kasut ni .... tinggi bebenor ... =,=

ala2 jari kaki korang gitu .... hahhaha ....

kalau dah penat sangat berjalan ,, berehat sebentar main game .... :D

gila COOL !! kalau boring ,, on lah lagu ye .....

NOTA JARI : amacam ,, gempak tak ?? bukan sekadar pelik ,, bahkan ,, kita boleh buat safety & macam2 lagi ...... hhihiihhihhiiiiiii ......




No comments: