♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Syahiran Juara Pertama Bakat JoHaRa!

Syahiran Juara Pertama Bakat JoHaRa!

eyka | 12:18 PM | 2Comments |

hhhoollllaaaaa .....
seluruh malaysia yang mendengar kan RIUH PAGI ERA tu ,, of course korang akan tau tentang BAKAT JOHARA tu kan .....
BAKAT JOHARA ini mencari seseorang yang betul2 berbakat seperti membuat bunyi2 yang unik & AWESOME !! 
setelah membuat ujibakat di radio ERA FM ,, seramai 6 orang peserta sahaja yang dapat masuk ke peringkat akhir & undian telah di buka kepada semua peserta top 6 .... 
undian di buat secara online di laman sosial Facebook ERA FM ....
pemenang akan mendapat wang tunai sebanyak RM50,000 ...... 

so ,, korang dah tau belum siapakah juara BAKAT JOHARA di ERA FM tu ??
mungkin ada yang dah tau ,, tapi ,, bagi yang tidak tau lagi ,, mai sini sat ....
cek bagitau kat hangpa siapa pemenangnya okay ......
RajaSyahiran3.jpg

ini lah JUARA pertama bakat JOHARA ,, Raja Syahiran bin Raja Azharianshah atau lebih dikenali sebagai Syahiran .....
Syahiran mendapat undian tertinggi di fb.era.fm ,, dengan bakat 'BEATBOX' yang dimilikinya sekaligus menghampakan 5 orang peserta yang lain .......
Syahiran berusia 19 tahun & merupakan pelajar jurusan perniagaan di sebuah universiti tempatan .....
TAHNIAH kepada Syahiran .....

NOTA JARI : kalau korang nak lihat bakat yang ada pada syahiran ,, jom pergi ke laman web ERA FM ...... korang pasti akan teruja dengan bakat syahiran ni ...... apa2 pun ,, jika ada kesilapan ,, boleh lah bagi komen anda tu di bawah ni okay .... 

2 comments:

eimasophi said...

budak uitm aku.. haritu dia ade buat peformence mse diner.. bes ohh.. suara pun sdp lau nyanyi.. terbaikk :)

eyka said...

@eimasophi really?? comelkan dia... wwaaahhh! berbakat rupanya...