♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Doodle from Apit ! #3

Doodle from Apit ! #3

eyka | 11:59 AM | 0Comments |






hhhoollllaaaa ,, korang nampak tak doodles kat atas ni ???
cute sangat2 kan .......
thanx again APIT ......
aku dah ade tiga koleksi doodle dari apit ......
boleh buat frame ni ,, hahhahahaaa .....

maklumlah ,, aku ni tak pandai nak lukis2 ni ,, tangan aku keras sangat .....
time sekolah menengah dulu pun aku tak ada ambil subjek PENDIDIKAN SENI ,, dari form1-5 .... 
ha ,, korang mesti pelik kan ,, tak yah lah pelik2 ,, buat pening kepala je ..... hihhhiiiii ....
nak cakap aku tak minat seni ,, aku minatlah jugak .....
tapi ,, tu lah ,, tak boleh nak melukis .....
okay lah ,, aku ada kerja nak buat ni .....
bye ...... assalamualaikum ..... ^^v



No comments: