♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Biodata Ustaz Don

Biodata Ustaz Don

eyka | 6:45 PM | 1Comments |



Wahai peminat-peminat Ustaz Don ,, mai sini sat .....
Cek nak story mory kat hangpa about Ustaz Don Daniyal .....
hangpa nak tau dak Ustaz ni asal dari mana ?? kalau nak tau serba sedikit tentang Ustaz ni ,, mai baca BIODATA Ustaz ni okay ......

NAMA : Don Daniyal Don Biyajid
TARIKH LAHIR : 14 November 1984
TEMPAT LAHIR : Bukit Mertajam ,, Pulau Pinang
TINGGI : 171 sentimeter
BERAT : 56 kilogram
PEKERJAAN : Pensyarah Muda & Pendakwah Bebas Bertauliah di Pulau Pinang & Selangor 
STATUS : Bujang (Bertunang)
PENDIDIKAN : Sarjana Muda Takhassus Qiraat dari Maahad Qiraat Shoubra, Mesir


Ustaz Don ,, boleh jadi model macam ni ..... 

Bergambar bersama Ustaz Azhar Idrus .... Dua-dua hebat orangnya ....


So ,, sekarang ,, hangpa dah tau dah kan kenapa cek duk speaking penang ....
sebab Ustaz ni asal dari penang lah .....
cceehhh ,, sebenarnya ,, aku tak taulah ,, apa yang aku cakap tu betul or tak ...
main pakai tebas je ....
maklumlah ,, aku ni anak jati JOHOR ....
walaupun anak jati johor ,, aku tetap boleh speaking macam2 negara punya bahasa .....
except ,, SABAH ,, SARAWAK ....
hahahhaha ,, belum study bahasa tu lagi lah .....

NOTA JARI : kalau ada salah cakap ka ,, habaq lah naaaa .... byyeeee ! ^^


1 comment:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...

Terima kasih sudi biodata ustaz don...

mselim3