♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Follower ke 400 !! ♥♥

Follower ke 400 !! ♥♥

eyka | 11:01 PM | 4Comments |


Im the Writer !

hhyyyeeee ,, hhhoollllllaaaaa all ,, gud nite ....... :D
sorry readers coz tak update2 ....
aku busy lah ,, sabtu ahad walaupun cuti ,, tetap busy coz ada function sana sini .....
ala2 MENTERI gitu ..... hahahahha ....

korang mesti pelik kan kenapa aku letak gambar akak cute ni dalam entry ni .....
di kesempatan ini ,, aku nak ucapkan thanx a lot untuk akak ni .....
coz akak ni follower aku yang ke 400 ..... 
thanx akak ,, coz sudi follow blog ika yg huduh ni ..... hihihhihiii .....
anyway ,, meh sini aku perkenalkan serba sedikit tentang akak ni ......

nama akak ni Qaleshya Umairah ,, umur nye 22 tahun .....
blog akak ni cun sangat2 ,, cun seperti akak ni lah .....
korang nak tengok tak blog akak ni ,, jom kita terjah blog dia -->>>> Dunia Hatiku
confirm korang akan terpaku ,, terpegun ,, terpukau ,, terpesona ,, hahahhaha ,, semuanya ada ........ 
okay lah wei ,, aku nak chau dulu lah .....
ngantok lorh ,, esok ada function ......
huhuhuhuu ,, esok kalau ada masa aku akan update new story okay ....
enjoy your LIFE !! 
byyyyyeeeeeee ,, assalamualaikum ...... ^^v



4 comments:

mumui said...

congrats! keep on blogging.. :)

eyka said...

@mumui thanx mumui .... :)

Qaleshya Umairah said...

Assalammualaikum..adek manis, terima kasih yer sb sudi jd supporter akak jgk.. hehe.. suka sgt2 ! hehe

eyka said...

@Qaleshya Umairah sama2 kak Qaleshya .... ^^v