♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Natural Beauty Contest II - Abg Stalker

Natural Beauty Contest II - Abg Stalker

eyka | 11:35 PM | 2Comments |


KATEGORI 1:
1. Hanya gambar nampak muka dan berhijab SAHAJA.(badan,kaki,tangan x payah) Lelaki muka je.
2. Gambar TANPA MEKAP or pakai lens/spec.Wajib la muka asli dan TAK EDIT.

Dah lama sebenarnya tak join contest ,, sorry guys ,, aku busy sangat ...
Tonight ,, aku nak join contest daripada abe stalker .... hhhhihiihii ... 
Dalam contest ni abang stalker bagi kita dua kategori ,, so aku pun pilih lah kategori seperti di atas tu ....

(inilah gambar yang nak dipertandingkan tu ...)

Ini lah gambar yang tak bermekap ,, tak edit ....
Ini muke yang asli ye .....
Hope menang dalam contest ni ,, korang kalau nak join ,, klik je banner tu okay .... 

TAG :