♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Blog berubah lagi ?? (_ _")

Blog berubah lagi ?? (_ _")

eyka | 12:52 PM | 10Comments |

Hhhyyyeee korang ,, ape khabar ,, sihat tak ??
Aku alhamdulillah sihat saje .....
Rinduuu sangat kat BLOG ni and Rinduu sangat kat korang ......
Firstly ,,i'm so sorry because dah lama sangat tak update and beberapa hari aku PRIVATE kan blog ni dengan secara SILENT mode ......
Eehheeemmm2 ,, bagi sesiapa yang cari blog aku tak jumpe2 tu,, sorry sangat2 ......
Bukannye aku dah tak berblogging okay ,, aku masih sayang lagi kat BLOG aku yang tak berapa nak CUN macam blog korang tu ....... hiihhihihihihiiii ........
Thanx sangat2 kat korang yang still lagi jadi FOLLOWERS aku .....
Walaupun aku private untuk sementare waktu .....



Setelah beberapa hari edit blog ni ,, ni je yang mampu aku buat .....
Aku edit blog ni atas bantuan daripada tutorial blogger terhebat Apit and Lyssa Faizureen ..... :)
Kalau korang nak edit blog ,, boleh lah pergi ke blog apit and lyssa tu okay ......
Diaorang nye Tutorial memang senang nak faham ,, diaorang akan terangkan satu persatu ....
Agak2 korang tak faham jugak ,, ape lagi ,, tanya lah kat diaorang ....
Insyaallah mereka akan jawab pertanyaan korang tu .....
Diaorang tak sombong tauuuuu ,, tapiiii ,, diaorang ni BESSSTTTT sangat2 ....
Kalau berbalas komen kat FB tu ,, memang tergolek2 lah kalau baca .... hahahhahhaa !!

Korang nilai lah BLOG aku ni sama ade okay atau tak ....
Blog ni tak siap lagi sebenarnya ....
Tappppiiiii ,, demi korang ,, aku buat apa yang sempat je .....
Aku punye kerja banyak sangat ,, tak boleh nak edit sangat blog ni .....
SORRYYYYYYYYY !!

NOTA JARI : Wahai kaum ADAM ,, jangan lupe pergi SOLAT JUMAAT okay ..... SOLAT lah kamu sebelum kamu di SOLATkan..... Pesanan khidmat masyarakat ni ikhlas daripada aku EYKA .... hahhahah .... :))))))))))

10 comments:

Pn. Sheila@CC said...

ini pun dh sgt cantik dik... y ptg isi pun mesti cantik kan... :-)

Siti Nuraisyah said...

bestla blog :) ringan and comel :)

eyka said...

@Pn. Sheila@CC thanx kak... betul tu,,isinye pun mesti cantik dan berguna... :)))

eyka said...

@Siti Nuraisyah thanx sgt2..... :))

cik_tyNa said...

wahhhhh, best kalu pandai godek-2 kod sendiri kan :)

Ayu Iman said...

comey mcm tuannya juga =)

Lyssa Faizureen said...

huu ... cantik dah blog diaaa :DD

eyka said...

@cik_tyNa hihhhiiii...just try je...alhamdulillah,,okay jugak... :)

eyka said...

@Ayu Iman hahaha,,mane ade....thanx... :)))

eyka said...

@Lyssa Faizureen ni semua kite ikut lyssa punye tuto ler...thanx lyssa... :)