♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Opick feat Melly - Takdir (lyrics)

Opick feat Melly - Takdir (lyrics)

eyka | 11:55 AM | 0Comments |



dihempas gelombang dilemparkan angin
sekisah bersedih bahagia
di indah dunia yang berakhir sunyi
langkah kaki di dalam rencananya

semua berjalan dalam kehendaknya
nafas hidung cinta dan segalanya

dan tertakdir menjalani segala kehendakmu ya robbi
ku berserah ku berpasrah hanya padamu ya robbi
dan tertakdir menjalani segala kehendakmu ya robbi
ku berserah ku berpasrah hanya padamu ya robbi

bila mungkin ada luka coba tersenyumlah
bila mungkin tawa coba bersabarlah
karena air mata tak abadi
akan hilang dan berganti ( hilang kan berganti )

bila mungkin hidup hampa dirasa
mungkinkan hati rindukan dia
karena hanya dengannya hati tenang
damai jiwa dan raga

dan tertakdir menjalani segala kehendakmu ya robbi
ku berserah ku berpasrah hanya padamu ya robbi
dan tertakdir menjalani segala kehendakmu ya robbi
ku berserah ku berpasrah hanya padamu ya robbi
hanya padamu ya robbi

NOTA JARI : Lagu ni feveret aku... Mengikut apa yang aku faham,,lagu ni menceritakan tentang kejadian yang dah berlaku kat Dunia ni ...... Seperti TSUNAMI..... So,,korang dengarlah lagu yang berkumandang kat BLOG aku ni..... Hayati betul2 setiap ayat yang ada di atas ni..... Kalau tak suka just klik button PAUSE..... :)

No comments: