♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: FAKE RELATIONSHIP?? WHAT!

FAKE RELATIONSHIP?? WHAT!

eyka | 10:59 PM | 2Comments |


Hyeeee girl,,hyeeee boy...... 
Apa kes dengan aku punya tittle entry kali ni ye.....
Haaaa,,ni yang aku nak story kat korang ni....
Aku nak open issue tentang FAKE RELATIONSHIP.....
Seperti yang korang ketahui,,kat FACEBOOK (FB) sekarang ni kan dah ramai yang buat status IN AN OPEN RELATIONSHIP,,ENGAGED and whatever..... 
Disebabkan itu,,aku ada dapat REQUEST dari seorang budak ni,,dia nak FAKE RELATIONSHIP dengan aku...... OH NOOOO!!

First sekali,,dia request utk jadi kawan,,so,,aku acceptlah....
After aku accept je,,dia terus tanya aku umur berapa and stay kat mana.....
Aku secara jujur menjawab pertanyaan dia tu....
Bila dah jawab2,,dia cakap umur dia 18,,aku ni pangkat akak lah dengan dia....
Dia nak panggil aku akak,,aku tak kisah sangat,,sebab aku ni memang suka ada adik angkat.... hahha...
Yang membuatkan aku PELIK & naik angin kat sini sebab,,dia sent request nak FAKE relationship dengan aku,,bukannye sent request family sebagai kakak....
Heyyy!! i'm 20years old okay.....
Dia muda lagi kot,,nak buat FAKE dengan aku....

PELIK lah zaman sekarang ni kan,,nak FAKE ikut suka hati je....
Fikir hati kita ni boleh di FAKE suka2 je ke.... Ammmbboiiiiii !!
Baru kenal tak samapi satu hari,,dah buat request macam tu....
Kalau dah sebulan kenal,,apalah pulak yang dia nak request nanti... hahha...
Terus kena BLOCK dengan aku....
Haaaa,,amik ko... Kan aku dah cakap,,jangan macam2 dengan aku....
I DON'T LIKEEEE !!
NOTA JARI : Nak berkawan boleh... Tapi jagalah adab ketika hendak tanyakan sesuatu kat orang tu.... Jangan nak terus terjah je.... Silap hari bulan,,kena tendang nanti..... ppsssttttt !! aku tak sombong okay,,tapi,,kalau dah perangai macam tu,,kenalah BLOCK jugak... Kalau tak nanti melampau2 pulak.... :)

2 comments:

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

saba kak.. hha..

#kelaka lah baca citer akak nih.. sengal betul org tuh :pp

eyka said...

@MIRRA NADHIRA MUSTAFFAkelakar ke??hahah....mmg sengal sangat.... :DD