♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Hangout at Hutan Bandar,Bistro

Hangout at Hutan Bandar,Bistro

eyka | 3:17 PM | 0Comments |

Berapa minggu je lagi dah nak masuk BULAN RAMADHAN....
Tak sabar sangat2 nak sambut PUASA dengan FAMILY tercintaaaa....
Sorry sangat2 guyssss sebab dah jarang update....
Lappie ku sayang kene masuk EMERGENCY ward....
Local Disk dah FULL... Tak boleh nak tampung lagi folder2 yang terlalu padat....
Banyak sangat benda yang aku SAVE dalam lappie ni,,kesian sangat2 kat lappie.... huhuuhhuuhuh... 
Sedih 1001saat kejapppp...
Okaaayyyy,,DONEEEE!

Before masuk BULAN RAMADHAN,,aku dan kawan2 hangout pergi makan dan jalan2 cuci mata sikit pada hari Sabtu malam Ahad kelmarin....
EEhhheeemmmm ! Bukan cuci mata tengok abe2 hensem yeee...
Den dah ado yang punyoooo.... hhiihihihih...
Kami pergi makan kat Hutan Bandar,Bistro....
Then,,pergi cuci mata tengok macam2 barang yang dijual kat JALAN SEGET ....
Bagi yang stay kat JOHOR BAHRU,,korang pasti tau kan kat mana tempat tu.....





Haaaaa,,inilah gambar2 kitaorang selepas makan CHICKEN CHOP kat Bistro tu....
Nak capture time makan,,kang ada yang tersedak pulakkk...
hahahhaha.... Anyway,,kami bukan pergi dengan LADIES je okay...
Tapi,,ada dua orang LELAKI yang tak nak snap picture dengan kami...
Malu katanyaa....
Huuuhhhh !! Ye2 je.....
hahahhahaha....
Pergi malam minggu,,so,,full sangat2 kedai ni.... Nasib baiklah time kitaorang sampai ada satu meja kosong...
Cukup2 untuk kami semua duduk.....
So,kalau korang rasa nak pergi sana,,pergilah time hari bekerja....
Insyaallah tak full....
Okaylah,,ada kerja yang aku nak setelkan ni....
Tak busy nanti aku post entry baru okay.... Byyeeee.... 

NOTA JARI : semakin sibuk.... SORRY blogger.... :)

No comments: