♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Trend Terkini 'GANGNAM STYLE'

Trend Terkini 'GANGNAM STYLE'

eyka | 6:03 PM | 2Comments |
Gangnam Style, Apakah itu Gangnam Style??
LOGIN je Facebook dan Twitter, semua cerita pasal OPPA GANGNAM STYLE...
Apatah lagi di YOUTUBE, dah berlambak orang upload video gangnam style tu...
Biasalah sekarang ni kan trend K-POP...
So,apa jua yang orang KOREA buat, pasti MALAYSIA pun nak buat jugakkan...
Walaupun gangnam style ni jadi ikutan ramai, tapi, ia tetap best...
Lain negara, lain style diaorang kan...
Tak semestinya diaorang ikut trend KOREA, diaorang buat sebijik macam KOREA jugak...
 
gambar diatas ini ada didalam video malaysia gangnam style.. depan TESCO pun boleh buat gangnam... hiihihihihii....
Cerita je pasal K-POP ni, mesti korang ingat aku ni fanatik sangat dengan K-POP tu...
Nak cakap minat tu, boleh lah, sekadar minat dengan cara tarian diaorang, cara lakonan diaorang...
Tapi, aku bukan minat sampai menjerit sampai hilang suara atau bagai nak pengsan...
Minat tu perkara biasa, yang berlaku kepada semua orang....
Yang menjadi perkara luar biasa tu, macam aku cakap kan tadi, menjerit sampai hilang suara, sanggup berhabis duit untuk mendapatkan segala barang-barang daripada KOREA yang telah ditandatangani oleh Artis Korea disana...
Tak ada apa pun yang berbeza antara artis KOREA dengan artis MALAYSIA...
Yang menjadi bezanya just cara tarian diaorang yang cukup unik tu je...
Berbalik pada tajuk entry hari ini, GANGNAM STYLE di MALAYSIA dah banyak orang yang buat...
Antaranya SUASANA GANGNAM RAYA, GANGNAM RAYA AIDILFITRI 2012, ORANG SABAH STYLE, dan bermacam-macam lagi lah...
Bagi yang tak tau lagi apa itu gangnam style, jom sama-sama kita tengok video gangnam style daripada Malaysia...
Memang terbaaaiiikkkk punyaaa...

NOTA JARI : Video diatas ni antara yang menarik perhatian aku, GANGNAM (SUPER KAMPUNG) STYLE BY FLY FM DJ's... memang LAWAK DER.... Hahahaha... Semoga korang terhibur... 

2 comments:

♥ Anis said...

Haha macam tu rupanya gangnam style . Serious lawak gila !:D Berani je diorang menari dekat mall.

eyka said...

@♥ Anis hahaha.. tau tak pe.. menari dekat mall tu yg tak boleh bla.. SLUMBER je.. hihhihihi...