♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Follower yang ke-500

Follower yang ke-500

eyka | 4:30 PM | 5Comments |
Alhamdulillah, dah nak hampir setahun aku berblogging...
30/10/2012 ni blog aku ni akan mencecah umur yang ke setahun...
Sekejap je dah nak masuk bulan10...
Tarikh keramat ku itu, korang kene ingat yeeee.... huhuhhuhuuu... 
Walaupun isi kat dalam blog aku ni tak berapa nak padat lagi, tapi aku akan cuba untuk menarik perhatian korang serta aku akan mantapkan lagi cara penulisan aku dalam blog ni....
Syukur sangat-sangat yang tak terhingga kepada semua follower-follower yang setia dan rajin blogwalking ke blog aku ni....
Dan sekarang ni, follower aku dah masuk yang ke 501....
Alhamdulillah, terima kasih sekali lagi.... Teraharunya kejap.... :'(


Nampak tak gambar yang aku letak kat atas ni?? 
Nampak tak gambar yang ada bulatan tu ??
Sebenarnya, petang ni, aku nak story sikit tentang follower aku yang ke-500...
Aku just terangkan sikit je lah ye.... 
Nama blog dia IZZATY HEDRY.... Of courselah nama dia pun izzaty kan...
Umur izzaty ni, aku tak tau lah pula, sebab, izzaty punya biodata aku tak boleh nak open....
Maybe ada problem sikit kot.... Tapi, tak apalah.... 
Blog dia memang cun gila seeyyhhhhh....
Dah lah cun, comey pulak tu.... Hihhihihihihii...
Izzaty, blog kita temanya samalah, warna pink gitu...
Maklumlah nama pun WANITA.... Kan,kan,kan.....
Walaupun follower izzaty ni sebanyak 1286, tapi, dia still lagi rajin blogwalking and follow blog-blog yang baru nak naik macam aku ni haaaa....
Ha, nampak tak ayat merendah diri disitu... hiihhihihihiihi...

Inilah header blog izzaty... Comel je, macam tuan empunya blog juga.... Peace sikit... 

Sorry izzaty sebab kita PRINTSCREEN header izzaty yang kiut miut ni....
Comel sangat sampai tak terkata.... Hiiihihhihihiihi....
Kat blog izzaty ni ada macam-macam, TUTORIAL, TEMPAHAN HEADER dan paling menarik sekali, blog izzaty ni siap ada dapat AWRAD lagi tau....
Waaaahhhhh,, kira boleh tahan juga follower aku ni yeee....
Tiba-tiba rasa semangat nak berblogging ni semakin membara-bara....
Sebab ada award lagi tu....
Hihhiihhiihi.... Nak dapat award tu bukan senangkan, kita kene merajinkan diri untuk sertai pelbagai segmen ke GA ke, contest ke, serta kene rajin blogwalking..... 
Kalau tak rajin, macam manalah blogger-blogger lain nak kenal kitaa.....

NOTA JARI : Aku ni taip panjang-panjang sampai tak tengok jam, nasib baik kerja tinggal sikit je... hihiihhiihi... Korang yang rajin blogwalking tu, jomlah terjah blog izzaty ni, macam-macam ada.... (macam astro lah pulak)..... Anyway, thanx izzaty, sebab sudi follow blog kita ni.... (Sambil senyum sampai ke telinga... hihiihhihii... )

5 comments:

Asri Ali Gur (asrirayrock) said...

tahniah dah ada Follwer 500 lebih.... byakkan Usaha lagi

zila manaf said...

kite 504 h3h3h3h3h3

eyka said...

@Asri Ali Gur (asrirayrock) thanx... insyaallah... :)

eyka said...

@zila manaf oo,ye ke... hhiihihhii... thanx sbb sudi foloow... :)

Anonymous said...

I'm pretty new at this place and adore the design, could you let me know me where you bought this theme? You can contact me on my e-mail…looking forward to hear from you
Welcome to my site [url=http://www.about-dogs.zoomshare.com/]www.about-dogs.zoomshare.com[/url].