♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Gambar Lukisan yang sangat Kreatif

Gambar Lukisan yang sangat Kreatif

eyka | 12:30 AM | 5Comments |
Hyeee warga blogger....
Kali ni aku nak ajak korang lihat gambar-gambar lukisan yang sangat menarik dan sangat kreatif...
Memang AWESOME bebbbb !!
Before tu, klik SINI dan SINI dulu.....
Okay,sekarang, jom kita lihat gambar yang sangat awesome tu....






NOTA JARI : Bagi aku lukisan mereka ni sangat kreatif... Sebab lukisan diaorang ni memang betul-betul nampak REAL... Macam benda tu seolah-olah hiduplah pulak kan... Anyway,korang nilai lah sendiri yeee..... Peace for the world... assalamualaikum... ^^v

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ternganga kagumm..

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Series awesome . Macam real sungguh .

IKLAN LALU ~ PON PON PON

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

charmp Bucket said...

nie baru pelukis sejati..

eiqa azra said...

wah!! kreatif tu! :)

eyka said...

haaa,tau tak apa... memang kreatif sgt kn.. :)