♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Pen Yang OHSEM !

Pen Yang OHSEM !

eyka | 10:59 PM | 2Comments |

Macam-macam benda pelik yang ada kat dunia ni sebenarnya...
Cuma kita perlu rajin mengGOOGLE benda-benda ni...
Malam ni, aku nak tunjuk kat korang tentang pen yang sangat ohsem,unik dan FANTASTIK BAYBEH... Hhhhahhahaha... (tiba-tiba K-POP mucul !)
Jom cuci mata kejap....

Selesa ke pakai pen macam ni... eerrrrkkkk !! (_ _")

Agak-agak korang, pen ni bentuk apa?? hiihihihihi... BLUR tak ?? Pen ni berbentuk KULIT NENAS lah.... Aku pun mula-mula BLUR jugakk sebenarnya... hihihiii... 

Wow,aku minat sangat kat pen ni, sebabnya, pen jenis ni boleh SCAN macam-macam colour yang kita nak.. Kalau ada jual kat MALAYSIA, aku nak beli lah... OHSEMMMM !!

Pen ni pula penutupnya ada bentuk pisau, garfu dan sudu...... 

Haaaaaa,, pen ni sesuai sangat untuk student.... Sebab student kan kene bangun malam-malam buta untuk study... So, kalau tak nak ganggu orang lain tidur, pakailah pen ni... :)

Tak silap aku, pen ni berbentukkkk, eeerrrkkk, okay BLUR disitu.... hahahha...

Pen or GINCU ?? Bagi wanita yang suka bermakeup, mesti korang suka kan bila tengok pen ni berbentuk GINCU... hhiihihii... Jangan sampai tersalah guna sudahlah... Confius mana satu GINCU, dan mana satu pen... aaayyooyyoo !!

NOTA JARI : Itu sahaja yang dapat ku paparkan pada malam ni... Tak boleh update panjang berjeler macam kereta api, sebab esok nak kene bangun awal-awal... Mau bergerak pergi ke MUAR... Ada kerja sikit... Byyyyeeeeeeeeeeeeee.... 

2 comments:

Zatty Musyux said...

GIVEAWAY TERBARU ! nak LOMO CAMERA ? IPAD ? CANON CAMERA ? join sini ^_^ cepat !

http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-fatin-fitrah-dan-aina.html

aisya said...

haha.. macam2..