♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: SAYS bagi duit raya ♥

SAYS bagi duit raya ♥

eyka | 9:44 PM | 2Comments |

Sekarang ni dah pun masuk bulan SEPTEMBER... 
Sekejap je masa berlalu pergi... 
Lagi berapa bulan je kita nak masuk ke tahun 2013...
Insyaallah,kalau umur panjang,pasti blog aku pun akan jadi panjang juga umurnya...

Alhamdulillah, baru-baru ini aku dapat duit raya... Nak tau daripada siapa??
Daripada SAYS lah... Thanks SAYS, terharu sangat-sangat...
Baik sungguh hati SAYS ni, bagi duit raya kat kami semua yang mendaftar...
Tak percaya?? kejap yeeeeee..........

Please scroll down...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Haaaaa,nampak tak,duit kita ada berapa tu.... Hihiiihihhiihi...
So,tak sia-sia korang buat SAYS ni..... 
Walaupun duit aku baru ada berapa ringgit je, tapi, aku bersyukur sangat-sangat, sebab SAYS sudi bagi aku duit raya....
Kalau kumpul banyak-banyak tu, dapat beli sebiji kereta VOLKSWAGEN macam INI okay jugakkan....
Kalau korang nak dapat duit banyak macam aku, korang daftar masuk lah kat SAYS .... 
Nanti kalau korang dah daftar, dapat duit banyak, boleh lah belikan hadiah untuk anak buah ke, anak saudara ke, atau anak sendiri... hihiiihhiihhihii... KLIK SINI PULA .....
Korang pemintat THE WANTED??
Kalau korang nak tiket untuk pergi ke konsert THE WANTED, korang boleh dapatkannya DI SINI ....
Bagi yang suka pergi HOLIDAY pula, korang boleh tengok kat SINI .... 
Menarikkan, jangan buang masa, jom daftar masuk ke SAYS...

NOTA JARI : Kalau korang nak tau cara-cara untuk mendaftar SAYS ni, korang boleh lah pergi ke blog LYSSA FAIZUREEN ataupun ke blog APIT .... Mereka ni blogger yang terhebat dan terkenal... So,kalau nak belajar buat SAYS ni, pergi ke blog mereka okay... Mereka tak sombong tau, korang boleh tanya apa sahaja kat mereka.... Kalau malu bertanya,nanti sesat jalan pula.... okay,sampai sini je aku nak story,, byeeeee...............

2 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah ye,,, usaha membuahkan hasil nampak,, huhu,, macam mana buat ni? heran tol

miz ruha said...

singgah klik 4 says...
:)