♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Vector oh Vector ♥

Vector oh Vector ♥

eyka | 3:05 PM | 6Comments |
Agak-agaknya dah berapa hari aku tak update blog ni yee??
Hhiihihhiihiii... Lama tu tak lah lama sangatkan...
Adalah dalam lebih kurang seminggu gituuu.... (ayat nak mintak kene baling selipar.. hahah !)
Walaupun dah lama tak mengUPDATE blog ni, tapi, still ada orang yang sudi kunjung ke blog aku yang kurang cun ni....
THANKS kepada semua yang rajin BLOGWALKING ke sini... 
KLIK SINI ....

Hujan-hujan ni mesti korang rasa nak landing je atas katilkan...
Aaaammmbbooii, kerja tetap kerja tau... hiihihhihihiii...
Hari ni aku nak share sikit dengan korang, sepanjang aku tak UPDATE blog ni, aku ada buat VECTOR....
Wwwwoowww, bunyi macam GEMPAK, bagi aku GEMPAK lah, sebab ni first time aku buat VECTOR tau.... 
Rajin sangat aku ni nak menggodeh photoshop, so, open youtube, cari tutorial nak buat VECTOR...
Bila dah open, line berukband aku ni pulak buat hal, line macam apa je....
Kalau race dengan GARY (siput spongebob), confirm, GARY tu yang menang... Hahahahahaa... 
KLIK SINI JUGAK....

Dengan penuh semangat, dapatlah tengok separuh-separuh...
Tunggulah sampai LOADING kat youtube tu habis.....
Agak-agak hati dah panas, aku tutup terus youtube dan aku mengambil keputusan untuk belajar buat VECTOR dengan cara aku sendiri....
Hiiiihhihiihii... Ayat bajet bagus lah pulakkan....
Aku guna PEN TOOL untuk draw gambar tu...
Pandai-pandailah adjust sendiri....
Alhamdulillah, walaupun tak CANTIK macam VECTOR korang semua, tapi, aku dah cuba apa yang aku mampu buat....
Nak tengok hasilnyaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
Jeeennnggggggggg, jjjeeeennnnngggggggggg,, jjjeeennnnnnnnnngggggg..... (bunyi suspend sikit, hihihihii... )

TAAAADDDAAAAAAAAA...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Inilah hasilnya yang aku dapat.... Ini vector yang pertama....


Ini pula vector yang kedua.... Agak comot sedikit....

NOTA JARI : Aku saja nak cuba sesuatu yang baru... Bak omputih kata "Practice can make perfect".... Ha,fahamkan lah ayat tu.... Hihhihiihiii.... So, apa pendapat korang tentang vector aku ni ye?? Bolehlah tinggalkan comment korang tu kat ruangan bawah ni yee... THANKS...