♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Hadiah GA from DIERA TEKIKUSHIKA

Hadiah GA from DIERA TEKIKUSHIKA

eyka | 9:44 PM | 1Comments |

Salam bloggers... Malam ni mood tak berapa nak ceria...
Sedddiihhhh sangat-sangat bila mengenangkan si Dia yang baru je excident...
Tak dapat nak turun MELAKA, just dapat tengok gambar dia je... 
Kaki dia patah, tengok dalam gambar tu, kaki nye kene masuk besi... 
Pppperrgghhhhhhh !! Teruk sangat-sangat.... :'(

Okay, korang janganlah sedih juga yeeee....
Now, aku nak bagitau kat korang yang blog aku ni tersenarai dalam list pemenang GA yang dianjurkan oleh Feroz Othman dan rakan seperjuangan nya... ihhhihihi...
Memang teruja, terkejut, terharu dan segala tteerrrrrr lah, bila blog aku tersenarai dalam list tuuuu...



Alhamdulillah, aku bersyukur sangat-sangat sebab dapat hadiah COTTON SHAWL daripada Diera Tekikushika... 
Nampak tak betapa bertuah nya blog aku ni...
Tak pernah-pernah menang GA, buat julung-julung kali ni, first time aku menang GA....
Thanks Diera, thanks Feroz.....
Teruja sampai tak terkata....
Daaaannnnnnnnnnnnnnn, hadiahnya telah pun diera pos kan ke alamt rumah aku....
Kat jalan bla-bla-bla.... hahahhaha... SECRETTTTT !


Tttttaaaaaaaaaaaadddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
Ini bukti bahawasanya COTTON SHAWL tu dah sampai kat rumah aku...
Nak tengok macam mana shawl tu....
Memang cantik sangat-sangat.....
Diera bagi shawl tu mengikut citarasa aku...
Shawl tu panjang, so, maknanya kalau pakai confirm labuh...
I LIKEEEE !
Then, warnanya memang colourful....
Aku memang suka warna tu....


Inilah SHAWL yang aku maksudkan tu...
Colour PURPLE, PINK, BLUE and GREY...
Macam-macam colour ada disitu...
Semuanya colour yang memang aku minat sangat-sangat...
I LOVE PINK and PURPLE....
Hihhihiihihiii.... Pencinta warna-warna yang lembut ni....
Hope lepas ni kalau ada GA, korang invite lah aku yeee...
Aku ni kalau dah rajin join benda-benda ni aku akan join...
Bukan baru sekali ni aku join, sebelum ni dah banyak juga join GA, CONTEST dan apa-apa jeee...
Tapi, aku tak menang, tak ada rezeki....
Aku cuba lain-lain GA pulak, dan inilah hasilnya....
ALHAMDULILLAH....
Usaha tu tangga kejayaan right ??

NOTA JARI : Sorry sebab gambar tak berapa nak clear, maklumlah snap pakai handphone je... hihihihihi... BYEEEE... Good nite guys.... :')

1 comment:

Diera Tekikushika said...

alhamdulillah awak suka. sy bertambah2 lah suka. yela takot juga x kena citarasa...hehe.. =) nanti kalo kita buat giveaway awk join sekali yep. :)