♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Tangkap Follower !! (Part 2)

Tangkap Follower !! (Part 2)

eyka | 1:09 PM | 4Comments |
Salam Jumaat kepada semua kaum muslimin dan muslimat...
Kepada kaum ADAM, jangan lupa pergi solat yeee....
Hari ni JUMAAT yang pertama di bulan ZULHIJJAH...
Semoga hidup kita sentiasa diberkati oleh ALLAH dan juga dirahmati oleh NYA...
Petang ni, aku nak story about TANGKAP FOLLOWER untuk kali yang kedua....
Hoohoohohoho.... Kali kedua tuuuu... Sama juga macam pertama, ramai yang dah kene tangkap dengan aku....
Bila dah kene tangkap tu, 'diam tak perlu kata apa-apa'....
Hahahahhaa, suka suki aku je nak ubah lirik.... 
Walaupun diam, kene lah jejak-jejak kan jari-jari tu kat blog aku yang serba sederhana ni....

Before ni, aku ada story pasal ni juga kan, tapi, tu part 1...
Bagi yang tak baca lagi tu, jom INTAI SINI....
Kali ni, aku nak continue follow blog-blog yang join SEGMEN NABILA tu...
Group terlalu banyak, tapi, ALHAMDULILLAH, aku dah berjaya follow semua yang terlibat dalam SEGMEN tu....
Meh sini, aku bagi tengok group-group tersebut....





Haaaaaaaaaaaaa, banyak tak blog yang aku follow....
Nampak tak betapa semangatnya aku follow mereka-mereka ni....
Hiihhihiihhiii, aku semangat sebab masa tu, aku tengah rajin gila nak follow semua...
Line pun tengah LAJJJUUUUU.... Tu yang cepat-cepat aku follow semua blog....
Tapi, dalam pada masa aku follow blog-blog ni, ada lah juga blog yang mematahkan semangat aku untuk follow blog mereka....
Contohnya :





Yang gambar first tu, aku tengah syok-syok masuk blog diaorang, tapi, benda alah tu pulak yang muncul...
Tak perlu kot nak DELETE entry SEGMEN tu....
Sebab, nanti orang nak tinggalkan COMMENT, dah tak boleh....
Gambar yang kedua tu pula, ada security kod before kita FOLLOW orang tu....
Kalau sekali SUBMIT terus boleh FOLLOW tak apalah jugak...
Aku still boleh accept lagi....
Tapi, ni nak dekat SEPULUH kali aku SUBMIT, tak boleh jugak nak FOLLOW....
So, jawapannya, tak dapat den nak FOLLOW ekau punyo blog....
Gambar yang ketiga tu pulak, aku tak tau lah sama ada dia PRIVATE blog tu or dia dah DELETE blog tu....
Banyak kali jugak aku try masuk, tetap benda yang sama keluar....
TTENNSSIIOONNN cekkk naaaa.....
Line dah lah tengah cun dan handsome, tapi, korang punya blog pulak buat hal....
Next time, kalau aku ada join segmen lagi, hope perkara-perkara ni tak berlaku lagi....

NOTA JARI : Aku bukan nak judge blog-blog tersebut, tapi, aku just nak share masalah-masalah yang ada kat dalam blog ni.... Aku punya blog pun maybe ada masalah juga before atau sekarang ni, tapi, aku akan cuba untuk memperbaiki blog ni supaya jadi lebih baik.... OKAY... byyeeee...

4 comments:

aynora nur said...

betul tu cik eyka, benda remeh temeh macam ni tak sepatutnya muncul lagi sebab beriban2 tutorial orang dah buat, tapi masih ada blogger yang tak boleh di ajor..gerram...

eyka said...

@aynora nur blogger jenis macam ni sebenarnya malas nak tengok TUTORIAL yg dah ada orang bagi...Maybe dowg nk buat sendiri.. Tu yg jadi macam tu..

outbound di malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

outbound di malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)