♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Nabila Medan's Giveaway !

Nabila Medan's Giveaway !

eyka | 5:29 PM | 9Comments |
Petang ni, aku nak join GIVEAWAY daripada Nabila Medan...
Tak silap aku, aku dah banyak kali jugaklah join segmen dan GA dari Nabila Medan ni... 
Selagi aku boleh join, aku join leerrr, apa lagi... HHIIHHII...
Kalau korang nak join, just klik je banner kat atas tu okay...

Syarat Penyertaan Nabila Medan's Giveaway
1.Follow blog nabila ini
2.Buat satu entri berkenaan giveaway ini beserta
- Banner giveaway dan linkkan ke sini
- Tag 2 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
3.Follow dan like semua sponsor *amaran tegas!*
4.Tinggalkan link entri not your link blog dia kotak komen
5.Sebarang perubahan akan diberitahu kelak

Follow Semua Blog Sponsor Nabila Medan's Giveaway
Like Page Dan Follow Twitter Semua Sponsor Nabila Medan's Giveaway
*jika tiada akaun facebook/twitter,abaikan bahagian ini. Jujur okay*
 
   
Hadiah-Hadiah Nabila Medan's Giveaway
Rilakumma Cute Keychain X 3 , Domokun Purse X 1 , Cute Note Pad X 2 , Rilakumma Wood Clip X 1 , 
1 Set Handmade Card X 1 , Topup RM30 X 1 , Topup RM5 X 2 , Topup RM5 X 1 , Topup RM10 X 3 , 
Cute Doodle X 4 , Topup RM5 X 2 , Topup RM20 X 1 , Topup RM20 X 1
Pemilihan Pemenang Untuk Nabila Medan's Giveaway
Cabutan bertuah dan Top refferal
Update Nabila Medan's Giveaway
Sebarang update akan diberitahu
TAG : 

9 comments:

chot ok..! said...

thank dear tag..tak de aral,nanti chot join k..:)

cweet pinky said...

mak aih , banyaknya nak kena follow ..

eyka said...

@chot ok..! welcome..okay Chot.. :)

eyka said...

@cweet pinky mana ada banyak CP..Hhihihihih.. :D

Nur Amiera said...

bw sini dari segmen yg sama :D

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/nabila-medans-giveaway.html

jom singgah, join dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

amer corner said...

singgah dan follow . :D follow back ?
semoga berjaya dalam giveaway nabila medan.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Izzat Syahmi said...

hit me back!
http://jurnal-is.blogspot.com/2012/11/nabila-medans-giveaway.html

Dianaa said...

datang dari GA yang sama, good luck! ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/nabila-medans-giveaway.html

btw, jemput join GA dari FD. boleh pilih hadiah tau :D
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Cornelia Waldorf said...

Saya tag awak!
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html