♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Twinshopylicious Giveaway

Twinshopylicious Giveaway

eyka | 11:18 PM | 6Comments |
Mood malam ni nak join GA daripada Diera Tekikushika dan kembarnya Liyana Erythrina...
Nak join, just klik je banner yang dah terpampang kat atas tu...
Syarat nye mudah je... Semua bloggers boleh join... 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Syarat penyertaan:

1) Copy dan paste banner ini di entry yang bertajuk Twinshopylicious Giveaway.
2) Followers blog Diera Tekikushika mahupun Liyana Erythrina*kalau follow dua-dua blog boleh submit kat mana-mana blog. kalau belum follow sudi2lah follow dulu =)
3) Like Facebook page Diera Tekikushika dan Liyana Erythrina untuk update.
4) Tag rakan blogger 2 orang
5) Tarikh tutup : 6 Disember 2012

Hadiah : Koleksi barang daripada kami *akan cuba curi masa untuk update hadiah =)

Cara pilihan pemenang:

6 orang pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah yang diundi oleh kami berdua.
*akan ada penambahan pemenang jika penyertaan menggalakkan.


TAG : 

NOTA JARI : Jom join GA ni ramai-ramai... Bagi menghangatkan lagi sambutan GA ni... hihiihih...

6 comments:

Dunia Wilma said...

Good luck :-)

mawar berduri said...

Thanks tag ye...hehe..nti sy join..

haz said...

thanks sbb tag haz.. good luck yee ^^

Miss Yanaa said...

salam ..
Yana dtg follow dari GA yg same :)
Harap dpt follow balek :)
http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/twinshopylicious-giveaway.html

nasriz fardisza said...

kite dr segmen yg sm...jom dtg blog sy...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/twinshopylicious-giveaway.html

Diera Tekikushika said...

dtg sini melawat peserta. terima kasih join. nantikan pengumuman pemenang ye! =)