♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Cik Lyeen's Giveaway

Cik Lyeen's Giveaway

eyka | 1:49 PM | 44Comments |
Nampak tak banner yang cutteee sangat-sangat ni, means, aku join GA leerrr.. HHIIIHII...
Suka tengok banner tu, sebab ada bebear yang cute and warna banner tu lebih kurang macam blog aku..
Aaawwwww, so ccuttteee !!
Aku seru kepada semua blogger wanita, joinlah GA ni..
Anda pasti suka dengan hadiah-hadiahnya yang sangat menarikkk...
Kenapa blogger wanita? Nak tau jawapannya, tengoklah hadiah-hadiah GA ni..
Blogger lelaki pun boleh join jugak, boleh bagi kat emak, adik, kakak, girlfriends, tunang or isteri.. HIHIHII..
( Dah macam iklan ZALORA lah pulaaakk!! HAHA!! )
HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
Shwal Half Moon Rose
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner
TAG :
Tarikh tutup : 31 Disember 2012

44 comments:

sha (chirp chirp) said...

tq tag. all the best eyka! :D

Nur Amiera said...

singgah sini :D
jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Mimie said...

thanks tag.. menarik je hadiah dia.. moga bertuah :)

Lyeen De Syifa said...

Assalamualaikum,
Salam cupcakes..:)

Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Hai! Visit dari segmen yang sama!
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Maisarah Musa said...

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/giveaway-cik-lyeens-giveaway.html dari segmen yg sama

Singgah sini :)

Jemput join :) http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-skycontactlens.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

Cepat joiin :)Banyak hadiah menarikkk !

♕tashyra said...

dari segmen yg sama. done follow :)

Jasmin said...

datang dari ga yg sama jemput la ke blog sy


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

NuRuL SyAhIrA said...

salam perkenalan .. saya membalas kunjungan anda .. Good Luck ya!!

http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

#JemahAwesome said...

Hi,balas kunjungan awak,done follow! :)

✿A I N A A✿ said...

Balas kunjungan dari ena...

dari segmen yg sama... =D


http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

SYAKIRA AZWA said...

balas kunjungan :)

NorShafiqah said...

Assalamualaikum :)
Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Azyyati Zulkifli said...

dari GA yg same ..
membalas kunjungan .. :)

Nik Ainaa said...

hai awak, saya singgah dari segmen yang sama :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

balasan komen dri segmen yg sama

Dieyla said...

hey!
datang singgah balik :)
http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Mimie Najib said...

#624
salam knjungan dari segmen yang sama & follow sini.. :
salam kenalan juga.. :D

I am Me said...

salam, dari GA sama kumpulan cupcake orange. good luck! ^_^ http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

nor aishah Norrifin said...

Assalamualaikum. Datang dari

http://denganredhaallah.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

BW semula di sini. Follow terus :D

Dunia Wilma said...

Kunjungan balas dari Wilma...
Dah follow Eyka ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Nieyxzha Hassan said...

Nieza singgah balik ^

Nur Adriyana said...

follow sini , Good luck ya .. balas kunjungan
http://saraarnita.blogspot.com

Sheera Aya said...

singgah dari segmen yg sama. dah follow #633 :)

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Nurul Thahirah said...

balas kunjungan :) good luck
http://littlebearinlove.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

follow sini ;)

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

hani amira said...

Terima Kasih. dan Good Luck

Lieya Yaya :) said...

dari GA yg sama . yaya balas kunjungan . salam perkenalan .
http://sweetsouryaya.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

dieba khairuddin said...

membalas kunjungan..good luck untuk GA nie.. :)

http://diebadhie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveayaw.html

nur aliah sukeri said...

singgah dan follow...good luck =)

Gadis Typewriter said...

all the best for you ^^

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

Zhura Zainal said...

Gud luck.. Zura da follow eyka. =)

hananhadila said...

hanan nak jadi salah stu pengomen . gud luck :D

Iezwa Wawa said...

Datang bls kunjungan (:

DL :) said...

done follow ;D

tq sebab follow saya ye :)

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

mawaddah warahmah said...

Assalamualaikum .. ^.^
Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy Kumpulan 12 : Cupcakes Pelangi ... Jemput singgah yee..http://norsakinahchocolate.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Aisyah Ecah said...

peserta 10 group cupcakes dtg lawat kamu..semoga berjaye.. :)

AmIe said...

dri GA yg sama :)
http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
doe follow sni ;)