♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Wedding Reception #Part 4

Wedding Reception #Part 4

eyka | 7:03 PM | 1Comments |
Malam ni, nak bagi korang tengok pula gambar-gambar semasa MAJLIS PERSANDINGAN abangku dan isterinya... HIHIHIHI...
Sorry lambat update pulakkk..
Sebelum kami bergerak ke rumah pengantin perempuan, group VESPA dah pun sampai dan berkumpul kat depan homestay..
Kami bergerak secara konvoi bersama group VESPA tersebutttt...
Group Vespa tu sebenarnya kawan-kawan abang aku....
Dia memang dah lama jadi group Vespa tuuu...
So, bila wedding dia, tu yang semua ahli-ahli VESPA datang dan buat konvoi...





Bergerak dari Homestay ke rumah Pengantin Perempuan bersama konvoi VESPA..






 Menunggu orang-orang kompang yang datang tak tepat pada waktunya...Nampak tak pengantin dah marah! HAHAHA!


Apabila kompang dipalu, kami pun berarak ke rumah Pengantin Perempuan..



Cium tangan jangan malu-malu.. HIIHIHHII!










Makan beradab... Berselera semua makan!! HAHAHA!







Sesi memotong kek.. Cantiknyaaa kek tuuu.. Dah macam menara condong pun ada.. HHAHA!

Alhamdulillah, setelah 8tahun harungi pelbagai rintangan, akhirnya mereka ke jinjang pelamin juga... Serasi Bersaaaammmaaa !!












Sesi Tepung Tawar dan bergambar bersama pengantin.. Picture last 'CANDID' masing-masing buat KITA BAKO!! HAHA!!

Mereka berdua ni nak ambil berkat sebenarnya.. HIHIHIIHI..

Mereka bersama pengantin... Say peaceee yyoo !! 

Kami bestie dari sekolah menengah lagi... Setelah 5tahun terpisah, baru time ni dapat jumpa, RINDU sangat !! 

Mereka ni sweet coupleee.. Aku doakan semoga korang kekal hingga ke akhir hayat.. AAMIN~~

Fotografer : Karma Aswadi and Me..
Tempat : Kampung Sungai Udang, Klang..
Tarikh : 11/11/2012..

1 comment:

Dunia Wilma said...

Selamat pengantin baru buat abang Eyka ya ^_^