♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

eyka | 4:09 PM | 6Comments |
Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com 

Tadi blogwalking lah ke blog Apit... 
So,ternampak BIG GA ni, apa lagi, tanpa membuang masa dan waktu, aku terus join GA ni... 
Mana tau ada rezeki nak menang ke kan... INSYAALLAH, AAMIN... :)

Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi
b. Fizgraphic.com
c. Emasputih.com,
d. Duniashida.com
e. Aimancool.com  

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi 
b. Fizgraphic 
c. Duniashida 
d. EmasPutih 
6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib
7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!
8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.
9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing.

pemilihan pemenang lebih kepada peserta yang tidak meninggalkan syarat-syarat *wajib

Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :

Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)


Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger


Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang

TAG:

6 comments:

MawardiYunus said...

Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

eyka said...

@MawardiYunus Waalaikumussalam.. Good luck for you too... ^_^

Farah Waheda Wahid said...

datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Farah Shahirah said...

datang dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Seneorita Baharin said...

Salam dear..dr segmen yang sama..bw here..Good luck eyh! ^____^

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html